Merve66700 Anneler bebeğinde böbreğinde kist olan varmıydı kızım 1 aylık ve böbreğinde kist çıktı yaşayan varmı lşütfen bilgi verin 🥺😞
birbebeannesii Merve66700 benim kızımın böbreklerindeki kist anne karnındayken tespit edildi doğunca çocuk nefrolojiye götürdük. Kist var iki böbreğinde de.
Morcivert061 Merve66700 benim kızımda da vardı. Şimdi 4yasinda . Doğuştan hem tek böbrek hemde Multiple kist vardı. Tek bobrekre olduğu için zararsız demişti doktor. Zamanla atar demişti. Öyle oldu. Kistin cinsi büyüklüğü sayıları ve hemde 2bibrekte olması ciddi sorunlara yol acabiliyormus. Doktorunuz size gerekli bilgiyi bu yönde verir
Selin1234 Merve66700 geçmiş olsun bebeğim de değilde benim kendimde vardı 6 ay arayla kontrol e gittim ve kaybolmuştu. Kırk kilit otunu kullandım ama bebek kullana bilir mi bilmiyorum
Merve66700 birbebeannesii büyük bi ihtimal benimde anne karnıydqydı ama hiç bir doktor söylemedi çocuk doktoru sana anne karnındayken kist var demediler mi dedi
Merve66700 Geçmiş olsun evet bizede öyle 2.5 ml şuan tedirgin olacak konumda degil dedi zamanla kendisinin kaybolcanı söyledi kontrol altında tutucaz dedi
Junioraras61 Merve66700 benim bebeğim dede sol böbrekte çıktı. Antibiyotik kullanıyorduk bugün itibariyle kestik benim anne tarafımda var kist ve diyaliz öyküsü. Bugün genetik tıp dan benden kan alındi rabbim çocuklarımıza şifa versin inşallah
Merve66700 Anladım vanım teşekkür ederim sanada geçmiş olsun bende de taş var doktora sordum bundan kaynaklı bişey mi dedim hayır kendisi olan bişey dedi hayırlsı bakalım inşaallah kendisi kaybolur rabbim herkese şifa versin
Merve66700 Junioraras61 bizim daha duruyor doktor şuanlık bi sıkıntı yok dedi bekliyoruz bakalım inşallah kaybolur kendisi
Merve66700 Junioraras61 oy kuzum ya geçmiş olsun inşallah kendiliğinden kaybolurlar bizimkide daha duruyor kontrol altında rabbim şifa versin cümlemizin kuzularına