balkaymak__ Selam kızlar 🧡 Yarın bebeğim 6 aylık olucak ne gibi güncellemeler geliyor biz oturamıyoruz dönemiyoruz ek gıdayı da pek sevemedik ama çok gülücük saçıyoruz yetiyor bize sizde neler oluyor ?
ayseealyaa balkaymak__ bızde 6 ay 1 günlüğüz pturuyor ama hayla desteklı ayaklarını agzına goturmeyı ogrendı oyuncakları al deyınce artık hareketlenıp almayı işte ek gıdaya ben zaten 4 aylık baslamıstım ama henuz blw sekılde vermedım acıkcası korkuyorum su an donmeyı felan ogrendı ama bıraz tembel😂
Deletedmom_39 balkaymak__ 6,5 aylık dönmüyor desteksiz oturmuyor 🙈🙈 ama oyunları daha istekli oynuyor sürekli lagu lugu sanki konuşcak 😆😆
Minnacksevdack balkaymak__ 6 ay 23 günlüğüz. 7 aylık sayılırız. 😂 Mamayı ek gıdaya başladığımızdan beri reddediyor. Yarı desteksiz oturabiliyor. Alkış yapmayı öğrendi kendi kendine. Fıldır fıldır dönüyoruz. Bugün gelen güncelleme ile de yüzüstü yatma isteğimiz başladı.
Feyzus balkaymak__ 6 ay 3 günlük dönemiyoruz, desteksiz oturamıyoruz ek gıdayı hiç sevmedi konuşmaya çalışıyor. Hala gazımız var ve alerjik bebeğiz
Nilgokce 6.5 aylık dönmüyor desteksiz oturabiliyor yanında oyuncakları elleriyle alabilir ayakları ağzına götürmeye calisyo 2 disimiz çıktı üstler çok kasiniyo ek gıda sevdik
Sibelmuc balkaymak__ 6 ay 4 gün Henüz yarı destekle Oturuyor,tam dönüyor,sürünüyor ama emekleme başlamadı. 2 gündür de Yüz üstü uyumaya başladı biraz endişeliyim 🥹 Zaten hepsi bir anda oluyor değişik 🥰
Olimbonii balkaymak__ 23 martta tam 6 aylik oluyoruz biz 4.ayda başladığımız icin ek gıdaya suan baya herseyi yiyor destekli oturuyor 4.aydan beri. Mama sandalyesinde kendi basina devrilmeden oturuyor aşırı derecede bagiriyor sanirim sesini baya bi kesfetti 😇
Gokturk_ balkaymak__ 6 ay 13 günlüğüz el gıdaya başlandı sevildi .Desteksiz oturtabiliyor uzun süre.Otururken uzanıp oyuncaklarını alıp dikleşiyor .Ayaklarını alıp ağzına sokmaya çalışıyor 😂Ve sanki her an konuşacak 😂diş sancıları çekiyoruz şişmiş iki alt diş eti 🙈uykusuz geceler