sseker Selam guzel anneler, Daha önce bebisiyle uçak yolculugu yapanlar var mi acaba? Nasil geciyo bebisle yolculuk? Tesekkurler simdiden 🌸 ! Gece uçusu ! Çok tedirginim
kidso sseker ben yaptım bi keresinde gece yolculugu tum yol uyudu. O zaman 4.5 aylikti Bi de 4 saatlik gunduz yolculugu yaptik ucakla zor olmadi ama uyuturken kucagimda deli gibi salladim ucakta insanlar ortalikda geziyor ben de oyle .
Guvercnn Bende çok korkuyordum fakat 14 aylık oğlumla ıkı kere gayet güzel geçen uçak yolculuğumuzu yapana kadar uyudu genelde ya da koltuklarda ki tv nın dokunmatgıyle ılgılendı
TtazeAnne Guvercnn ay bende 1 ay sonra uçak yolculuğu yapacam ilk defa çocukla binicem uçağa çok tedirginim cam kenarına aldım koltuğumu dışarıya baksın diye insallah güzel geçer
Esoss88 Bizim de 1 ay sonra 7.5 saatlik bir uçuşumuz var ve bebeğimle ben yanlız olacağız 😣 bebeği uyutan damlalar varmış veya anason çayı diyorlar. Biliyorum çok sakıncalı ama bir seferlik versem m diye düşünüyorum ☹️
sseker Esoss88 insallah sorunsuz gecer uçusunuz ☺️ kendiniz bilirsiniz yine ama doktorunuza da bi danisin bence ☺️ tavsiyem emziriyosaniz ucus gunu kendiniz papaty ve anason cayi tuketin bebisinize de gecsin 🫶🏻
sseker kidso bende uyumamasindan korkuyorum cunku o saatler uyku saati havaalaninda nasik gecicek ucakta nasil gecicek diye kendimi strese sokuyorum simdiden. 3.5 saatlik ucusumuz insallah tum ucuslarimiz guzel gecer ☺️