-_-hUysUzvetatlikadin Kayınvalidemin dantelden havlu kenarları yastık kılıfları yatak örtüsü falan var satalım onları dedi dolap hesabına koydum ama bakan yok nereden satabilirim böyle çeyizlik eşya yerleri alır mı acaba bilen var mı
Omeraslan -_-hUysUzvetatlikadin bizim burada hanımeli var herkes yaptığını getirip koyuyor. Belediye ye ait
Cennet_kusu2891 -_-hUysUzvetatlikadin canım ismek yakında varsa oraya gotur bir goster bende ismek mefruşat bolumune gıttım arkadaslar dantellerden yatak örtüleri pikeler falan yaptılar bayagı ragbet goruyor yakınında varsa kesinlikle goster derim alan kesin olur
maysa-19 -_-hUysUzvetatlikadin evet büyük çarşı varsa oralarda olur.nevresim kanaviçe dantel nakış bu tarz şeyleri satıyorlar eskiden daha çoktu ama şuan dantel pek yok zaten değerinide veremez herkes emek çok fazla şuan azaldı ama gene bı araştır illaki çıkar meraklisi
-_-hUysUzvetatlikadin maysa-19 ya baktım ben intstagramdan bir fenomen gibi biri evinin her yeri dantel eski şeyleri antikaları çok seviyor yazdım ama cevap vermedi o yüzden burdan sorayım dedim satılan bir yer var herhalde diye düşündüm
-_-hUysUzvetatlikadin Omeraslan sağol canım sen deyince baktım şimdi belediyenin kadıneli satılı varmış bakayım alırlar mı yazdım ne cevap verirler acaba
-_-hUysUzvetatlikadin Cennet_kusu2891 burda KO-MEK oluyor ama oralar kurs merkezi satın alma olur mu ne alıp direk götürüp göstereyim mi
Cennet_kusu2891 -_-hUysUzvetatlikadin hiç oraya giden tanıdığın var mı misal ders aralarında arkadaslar ın tanıdıkları oluyordu hocadan izin alıp gelıp iplik dantel kumaş gıbı seyler bize satıyorlardı bende zamanında iplik kot kumaş VS aldım dantel havada karada satılır cidden cok iş yapılıyor orda
-_-hUysUzvetatlikadin Cennet_kusu2891 aaaa anladım şimdi demek istediğini bende kurum satın alıyor veya bir satış yeri var sandım ama dediğin çok mantıklı geldi