Tweety Maryyy sagol canim doktora gidince bende sorayim oyleyse. Sen Altini degisirken arasinida siliyormuydun normalde
Maryyy Tweety tabiki, ama cokta bastirmam irdelemem acikcasi bide ben nerdeyse 2 aydan beri her kakada yikadim asla silip birakmam hic hoslanmiyorum oyle, yazin desen hergun banyo yapiyodu yani surekli su icinde olan bi kukuda bile olduysa bu🤷♀️
Maryyy Portakal Defnosumveben Defne1 Bugun biraz aciklik olustu kizlar, minnacik bi delik olustu ama hala boydan boya acilmadi, meger nasilda kapaliymis gercekten ya bu hali cok farkli geldi bana, bu arada 2 haftadir suruyorum kremi anca oldu
Defne1 Evet kızlar bizdede oldu her ay muaynede bakıyordu dr bu ay biraz yapışmış dedi eliyle açtı biraz cırt diye biraz daha acarım ama canı yanar dedi ellemedi krem verdi estriol günde 3 kez mercimek tanesi kdr sür açılır dedi Perşembe gene götürcem kontrole krem östrojen kremi yani fazla sürmemek lazım diye düşünüyorum kapalı olduğunu çok anlamıyorım da şuan açık gibi inş bidaha olmaz bende böle bişi duyunca şaşırdım daha neler görcez acaba Allah sağlık versin yavrularımıza