Tamalikko Emziriyorum ve sürekli olarak gaz yapar mı süte yarar mı diye yemek pişirmeye çalışıyorum. Siz akşama ne pişiriyorsunuz belki bir öneri olur
joyfulmom Tamalikko kremali korili tavuk pilav salata 😊 Gaz problemi varsa yemeklere kimyon koyun biraz
Ozgeruya Tamalikko zannetmiyorum yapsın ama tuketirseniz kimyon biraz atabilirsiniz. Ben emzirme döneminde yemiştim
Balkizlarim Tamalikko havuçlu pırasa yemeği , sebzeli bulgur pilavı , mantar çorbası , pasta yaptım ❤️
demirsmomm istavrit ve salata yapacağım. ilk 5-6 ay bakliyat hariç her şeyi yedim, kimyon çayı içtim üstüne hep. bebeğiniz çok gazlı değilse istediğinizi yiyin yoksa yiyecek bir şey kalmıyor ☺️
Hndealnathn Dünden tarhana çorbamla mantı var bugüne yemek yapmicam eşim geç gelicek zaten çocuklarla bana yeter
Rez Tamalikko karar verdim 😊 Yoğurt çorbası Patatesli pilav üstüne didiklenmiş tavuk göğsü Salata Hira tatlısı
Zeyneppppduygu Tamalikko etli tazefasulye ,pilav ,salata Bebeğimde çoklu besin alerjisi var yoğurt vs tüketemiyorum yoksa yanına cacıkta gider 😅