Tuba Aysemira2019 marka olarak bir şey diyemem almanya da yaşıyorum ve burda devit kullanıyorum, fakat yaşını doldurana kadar en az kesinlikle vermelisin🙂
06ruzgar Sağlıkocagının verdigini beden kimse kullanmıyor saglık bakanlığı zararlı bişi vermez diye düğünüyorum ben kafam allak bullak oluyor bunları duyunca demir ilacıda verdiler odamı sıkıntılı anlamıyorum biri açıklasın bunu bana
Ozlmozlm 06ruzgar sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum 3 aylık olduk hala devam ediyorum. Ara ara gaz sorunu oluşabiliyor ama bu sebepten değildir herhalde hergün kullandığım ara ara gaz yapacak değil.
BuseveMinigi Aysemira2019 sağlık ocağından aldım ama gaz yaptığını bende duydum. Devit3 kullanıyordum onunla devam edicem.
Uuy Benim çocuğum çok gazlı onu 2 kez kullanmak istedim felakete döndük. Sonra yine eski doktormzn yazdığına gecti k multitaps şiddetle tavsiye ederim tüm vitamin leri kapsıyor içersinde.
Eliffhanife Oceani kndim alip kullanacam ama ne kadar kullnanmam gerekiyo bebegin 5 aylik henuz yorumlari okuyunca artik bn vermiyorum saglik ocagindaki ilaci
AdAyza Mamay doktorumuz kızıma yazdı fakat içinde koruyucu var diye ben ocean kullanmayı tercih ettim , aklınızda olsun 🤗
Mamay AdAyza Pedia-D için mi söylüyor sunuz? içeriğinde koruyucu ve katkı maddesi olmadığını söyledi doktorumuz içeriğine baktığında bende göremedim? Nedir içeriğindeki koruyucu madde paylaşır mısınız?