Myagmurr Bebeğim 5ay 20 günlük 6 olunca biberon uçlarını değişirmem gerekiyor mu? Mamayla besleniyor. Ek gıdaya doktor önerisiyle başladık fakat sebzeleri yemiyor. Ne tür sebze yemekleri yapabilirim? Mama sandalyesine ne zaman oturtturabilirim? Yürüteç kullanmaya ne zaman başladınız?
Gulra Myagmurr biz 6 aylıkken başladık. Biberon ucunu değiştirmeme rağmen bir büyük uç daha az akışkan geldiği için bebeğim zorlanıyor bende biberon ucunu genişlettim bende. Buharda patates kabak balkabağı havuç haşladım. Yoğurt verdim vs.
papatyam-34 Myagmurr 4.5 aylık iken başladım yürütece koymaya o da en fazla 10 dakika kısa süreli olarak koydum hep mecbur kaldığım zamanlarda şuan da 15-20 dakika arası duruyor (5ay20günlük) ek gıdaya havuç kabak patates ile başladım üç gün kuralı ile başladım daha sonra onların tadımı bitince çorba yaptım kabak patates havuç ve içine de bir yemek kaşığı kadar pirinç atıp haşladım çorba yaptım ne çok katı ne çok sulu yaptım orta kıvamlı ayarladım yarın da karnabahar brokoli bak kabağı tadımlarına geçmeyi düşünüyorum sonra da bal kabağı çorbası yapacağım 🙈 Ama brokoli de kararsızım kimi 8.aydan önce verilmez diyor kimisi de verilir bir şey olmaz diyor belki onu biraz ertelerim
mervemik Myagmurr 5,5 aylıkken mama sandalyesine oturup oyun oynatmaya başladım. 6. Ayda ek gıdaya tadımlara başladı. Yürüteç hiç almadım doktorumuz hiç önermedi.