Nazli1 Herkese merhaba 50 günlük bebeğim var bu güne kadar göğüslerim hep şişerdi dolu dolu dururdu 3 günden beri inmiş durumda ama süt geliyor acaba böyle bir durumla karşılaşan oldumu normalmidir?
_07cinarhsn Nazli1 benim de çok sert değil ama sütüm var çok şükür ben su günlerde çok emdiği için dir diye dusunumuyorum sık emmek istiyor çünkü hysuz da
bktyldz Nazli1 göğüslerin terbiyelenmesi olarak tanımlanır bu durum. Bir süre sonra göğüsler hep yumuşak oluyor. Sutunuzde azalma değil bebeğin ihtiyacı kadar üretimi olacaktır.
esilesil Nazli1 benim de ilk başta çok sertti ve süt kendiliğinden akıyordu. Şimdi yumuşadı ve sadece bebeğim emdiğinde akıyor. Göğsün terbiyelenmesi diyorlar İnternette okumuştum normal yani
mcansum Nazli1 canım olablr arada yorgunluk yogunluk yıne olur eskisi gbi gogusleein teebiye olmaaı ıcın ck erken 3 4 aya yakın anca ki 7 aydayım hala doluluguna göre sertleşir
bktyldz Nazli1 daha 50 günlük olduğu için çok normal doymadığı için değil sizin kokunuzu istediği için, sakinleşmek için,bazen oynamak için vs. meme istemesi çok normal. Zamanla düzene girecektir.
mcansum Nazli1 düzelir düxelir hc takma bnm bi dopdoluydu bi hc yktu bir gece mesela ama oldugunda sagdam sagdm buzkuga attım onkar kurtrdı benı hala var buzlukta hatta ınsanhali sut ck hassas suyu yemesi dinlenmesi vitamin kan degerleri moral hersy etkılıyor
mrs_happy Nazli1 ilk baslarda sert olur daha sonra bebegım ıhtıyacı kadar sut uretıldıgı ıcın normale donermıs gogusler arastırdım bende dün bnmde 2.5 aylık bebegım
mrs_happy Nazli1 aynen ilk ay fenaydı agrıodu bnm emmeyınce sımdı oyle deıl ama panık yapma sut var sadece bebegın ıhtıyacı kdr oluyormus allahın işi işte