2018istanbul Fdme toki mi çıktı size öyleyse hayırlı olsun nerden başvurmuştunuz şuan henüz kuralar devam ediyor kuralar bitince netleşir bence onlar
Padfoot Fdme merhaba bişey sorcam e devlette direk kazandınız olarak görünüyor mu aizin başvurumuz yoksa canlı yayında mı gördünüz. kazananları sisteme işlediler mi acaba?
ReisinKizi Padfoot bende merak ediyorum. Videoyu izledim ama atladığım da oldu. İsim listesi var mı bir yerlerde
Selveraytkn Padfoot bizim İzmir’de canlı yayında ismimiz çıktı akşama r devlette asıl olarak hak sahibi oldunuz yazdi
Padfoot ikiCicek teşekkür ederim 🌸 ReisinKizi ben de izledim tek tek baktım umarım kaçırmışızdır 😕 yarın da devam edecekler kuraya inşallah o zaman çıkar
Selveraytkn 2018istanbul yok hayır izlemedik eşimin arkadaşı takip ediyormus ekran görüntüsü attı ordan gördük çıkan sayıya baktık kaçıncı kişi diye ordan da direk bulduk zaten
Poyrazin_annesii eflal1410 meraba annem tuzlaya yazıldı henuz cıkmadı. Ama öncesınde bilgi aldı. 2 sene snra ev teslimi yaplck dedıler
Fdme Poyrazin_annesii 2sene de uzun bir sure ya ama soyle bise var bizim uasadgmz yerde 6blok yapildi yani cok az kaldi illa 2sene somrami teslim oluck acaba ??