Benimdunyamm Kafama çok takıyorum yaa bebeğim 7 ay 12 günlük dönmüyor sadece yarım dönüyor yana tumm time pek sevmiyor 5 dk anca duruyor ağlıyor desteksiz oturuyor anlamafim böyle olanlar var mı
OglumAlp Benimdunyamm yarım dönme varsa tam da döner merak etme 🥹 benim oğlum da 8 aydan sonra bi açıldı pir açıldı Öncesinde dediğiniz gibiydi
Zyvz Benimdunyamm benim kızımda 7 aya giricek ama donmuyo diğer iki kızımda dönmeden emeklemeeen yürüdüler ondan kafama takmiyorum
yase_bora Benimdunyamm benim kızımda 7-8 aylıkken dönmeye başladı sonra emekleme, yürüme pespese geldi şu an 13 aylık, iki aydır yürüyor.
Sebusebu Benimdunyamm benim kızım öyleydi. 6. Ayda desteksiz oturmaya basladı ama dönme olayı yanlıs hatırlamıyorsam 8. Aydan sonraydı. O da mesela uykusunda dönüyordu yüzüstü kalıyordu uyanıyordu. Tummytime doğduğundan beri nefret etti. Ama diğer yandan 11. Ayda tutunarak yürümeye basladı hiç emeklemedi. Tam 1 yaşında desteksiz yürümeye basladı.
Benimdunyamm Zyvz evet doktorum da öyle dedi her çocuk emekliyecek diye birşey yok direk de yürüyebilir dedi
Benimdunyamm yase_bora bakalım.egzersiz yapıyorum ama doktoru takma diyor her çocuk emeklemez diyor birden kalkar yürür diuor
Izel45 Benimdunyamm benim bebegim 6 ayına 10 gün kaldı ayrı ayrı vücudunu döndürmeye çalışıyor ama daha beceremiyor çok taktim kafaya bende bide araya sunnet girdi iyice çocuğun hareketi kısıtlandi takmamaya calisiyorum
durukusunannesi_ Benimdunyamm siz destekleyerek öğretebilirsiniz ben 3. ayında yapmaya başlamıştım 4. Ayına girdiği ilk gün kendi döndü. Bacaklarını döndereceğiniz tarafa doğru çevirin vücudunu kendi çeviriyor zaten internette videoları var
Benimdunyamm durukusunannesi_ yaptırıyorum canım ama yok dönme.egzersizleri yapıyorum anc yarım dönüyor biraz
Umutveannesi Benimdunyamm benim oğlumda öyleydi 8.5 aylıkken dönmeye ve destekli yürümeye başladı bi anda. Yani hiç beklemediğiniz bir anda yapıyorlar sizinki de yakında yapar merak etmeyin
YaseminAren Benimdunyamm aynı benımkı karın ustu koy anında cıglık kıyamet aglıyor yakınındakı oyuncak ıcın yarım donuyor uzanamazsa ugrasnmak yok yıne cıglık ağla oturmayı sevmıyo kı desteksız otursun sadece mama sandalyesinde mecburen oturuyo 6 ay 20 gunluk
Benimdunyamm YaseminAren benimki oturmaui çok seviyor desteksiz oturuyor da ama dönmüyor yanlarına yastık koydum ben hep önüne de oyuncak koymuştum hep öyle alıştı
BeyzaKeles Benimdunyamm bizde de durum aynı 7 ay 20 günlük hiç sevmedi yüz üstü yatmayı daha da dönmüyor