Tuba-25 Kızlar hamilelikte saçlarım hiç dökülmedi bebeğim şu an 3 aylık bir anda saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı elenatal 3 kullanıyorum doğumdan beri şimdi de kan ilacına başladım siz yaşadınız mı böyle bir durum ve neler yaptınız
joyfulmom Tuba-25 ben kan verdim hiçbir değerim düşük değil benimde acayip çok dökülüyor biotin kullanacağım bekarken dökülüyordu saçım biotin kullanmıştım ozaman iyi gelmişti umarım şimdi de işe yarar
starwomen Tuba-25 benimde 4. Aydan sonra başlamıştı. Değerlerim düşük olduğu için kan, demir, C vitamini kullanıyordum. En son saçımı kestirdim ve dökülmem azaldı normale döndü
NemeLal1 Tuba-25 bizde 3 aylık olduk ve saç dökülmem başladı, çevremde çoğu insan doğumdan 3 ay sonra aynı sorunu yaşamış nedense
umsuhyl Tuba-25 bende aynı elenatol 3 b12 d vit c vit hepsini kullanmama rağmen devam ediyo kozmetik ürünler bıttım sabunu herşeyi denedim hormonlarla alakalı 3. Ayda başladı şuan 5 aylık oldu bebeğim moralim bozuluyo ama tekrar çıkıyo eskisi gibi olucak diyolar inşallah doğrudur 🥺
denizmavisi1 Tuba-25 kızım 1 yaşını geçti emziyorum benimde çok dökülüyor kan değerlerim normal çevremdekiler emzirme döneminde dökülür diyor saç kremleri yağlarıda fayda etmiyor 🤷♀️
Damlasu23 Tuba-25 ben 6 aya kadar yaşadım sonra durdu kendiliğinden 6 aya kadar normal demişti doktor hormonlar değiştiği için