Zynps Benim bebeğim 17 günlük kendime aktardan kimyon ve rezene tohumu aldım sürekli çay yapıp içiyorum ama yinede kızıma faydası olmadı sanki sürekli gaz yüzünden ağlama krizlerinde kimyon yada rezene versem 1 çay kaşığı zararı olurmu lütfen yardımcı olurmusunuz
dvran22 Zynps ben 2 çay kaşığı veriyordum bebeğime rezene, kullandığım 2 gün boyunca çok rahat uyudu Doktoruma sordum aşırıya kaçmamak şartı ile kullanabilirsin demişti ben bir kaç gün ara verdim ama bugün tekrardan vereceğim
nazo58 Zynps akşamları verebilirsiniz bi cay kaşığı CNm 1 ay doluncada sabah aksam ver çok faydasını gorursun
Ajs Zynps bizde 32 günlüğüz 5-6 günlükken başladım rezene kimyon vermeye günde 2-3 çay kaşığı veriyorum hiç bir zararı yok aksine çok rahatlatıyor bebişleri verebilirsin canım..hatta ben bir kaç hafta sonra bebekler için anason çayları var onlardan aldım onu vermeyi düşünüyorum..bi arkadaşımın bebeğine sürekli verdi çok faydasını görmüştü
nazo58 dvran22 hayır canım ise yaramış mide gazını cikaramadiginda bağırsağa iniyor oda birikiyor haliyle 😊 fayda saglamis
dvran22 nazo58 hiç böyle düşünmemiştim canım çok sağol vallahi dün gece korkudan öldüm neden bu kadar geğiriyor diye😊
Zynps Samavizey28 bende çok kararsız kaldığım için sordum ama inanın böyle kıvranması daha çok zararmış gibi geliyor kızım gözlerimin önünde acı çekiyor
Funymumy dvran22 ben cok memnun kaldim 3 aylikken 5 yudum felan veriyordum yone de temkinli olmak lazim
Zynps Ajs bu gece denedim rahatladı gibi sanki sadece 2 saatte bir emmeye kalktı ama huzursuzluktan ağlamadı