Bedriye0516 Merhabalar, bebeğim 4 aylık banyo yaparken kızarıklıklar oluşuyor sampuandandir diye düşündüm değiştirdim ama gene aynı.. acaba birşeye alerjisimi var anlamadım. Alerji testini nerde yaptirabilirim acaba ?
Aselllll Bedriye0516 ben cok ugrastım alerjı twstı ıcın ama bellı yaşa gelene kadar bilinmiyor yapılmıyor dedı doktor 3 4 tane yere gıttım özellıkle sıcakta daha cpk kasıntı yapar demıstı doktor
Cemre_-53 Bedriye0516 su ısısı nasıl kaç derecede yikiyorsunz ? Hangi şampuan kulaniyorsunuz vücuda ?
Berus Bedriye0516 4 qylik bebege alerji testi yapmıyorlar sadece sut alerjisi testi yapılıyor. 3 yaşına kadar alerji testi yasakmış malesef. Hatta dahasını söyleyim Türkiye alerji testi konusunda yeterli değilmiş pahali olduğu için bazıları günümüzde yapılabilmekte. Deneme yanılma yöntemiyle bakabilirsin ancak. Doktora gitsene en düşük dozda alerji damlası zavident verir
Dnzgktg2022 Bedriye0516 aylık bebeklere yapmıyorlar çünkü bende alerjik bir durum yaşadım ve 1 yıl bekledim test yaptırmak için test için bebeğin yaşına girmesi lazım
Bedriye0516 Cemre_-53 tam anlamıyla ısıyı çok ölçmedim ama ne çok sıcak ne çok soğuk ılık. Can yakmayacak derecede sıcaklıkta yıkıyorum. JohnsonS Baby kullanıyordum daha sonra dalinle denedim ikisindede aynı durum oluyor bölge bölge kızarıklık oluyor
Mavis34 Bedriye0516 kese sünger ne kullandınız tahriş oluyor belki ciltleri hassas ya. Birde doktor haftada 2 den fazla vücuduna sabun şampuan sürme yıkasan bile sadece suyla yıka demişti
Bedriye0516 Berus anladım teşekkür ederim. Doğduğundan beri bu şekilde acaba yediğim birşey mi dokunuyor anlamadim.
Bedriye0516 yumuşak dokusu olan bebek kesesi ile . Sünger hiç denemedim. Haftada 2 gün filan yıkıyorum
Dnzgktg2022 Aselllll doktorumuza derdimizi anlattık oda yaşına girdiğinde test yapılması gerektiğini söyledi
Aselllll Bedriye0516 benımde ıyleydı bel popo kısmında cok kasıntı vardı zaman zaman coğalıyor ve azalıyor
Berus Bedriye0516 süte alerjiside olabilir lif şampuan cildi hassas onlarda yapmis olabilir en iyisi bir doktora danışın
Sedaabdullah Bedriye0516 şampuan olarak mustela öneririm dogdugundan beri onu kullanıyorm suan 19 aylık hala ona devam ediyoruz pahalı ama güzel dalin kullanmayın derim katkısı var birde alerji testi için isterseniz orhan cura var bursada ona götürün derim kuzenimin bebegi 5 aylık cilt testide yaptırdı orda