Ceylanackl Bebeğim 11 aylık normalde geceleri uyurdu ama 6 gündür uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor ve saatlerce uyumuyor ve artık sinirlerim bozuluyor ne yapacağımı bilmez haldeyim başınıza geldi mi ? Nasıl bir yol izleyeceğim 😭😭
emayy Ceylanackl ne sıkıntıları var da uyumuyorlar anlamıyorum büyüyünce de uyumak için bahane uretecekler 1 sattir sallıyorum hemde hastayım çıldırmak üzereyim 14 .5 aylık 7.ayindan beri bu şekilde
Mercosey Ceylanackl önceden uyuyup şimdi uyumuyorsa demek ki bir derdi var. Diş? Gaz? Son zamanda değişik bi şey yedi mi? Bopazları mı ağrıyor ? Burnu mu tıkalı ? Belki atak, sıçrama Bir şeyden mi korktu
salakmisincemilee Ceylanackl canim seni cok iyi anliyorum biz nerdeyse bu sekilde 6 ay gecirdik defalarca uyku postu acmisimdir kizim gece 12 de uyanir sabaha kadar otururdu oyun oynardi xok sukur hic hasta olmadi simdiye kadar 15 aylik oldu daha yeni yeni duzeldi uykusu
Ceylanackl emayy valla insanın sabrı kalmıyor kızıyorum ağlıyor , üzülüyorum o ağlıyor ben ağlıyorum diyorum ki bi ben böyleyim herhalde
Ceylanackl Ezgibozkurtkocak1 Mercosey diş olabilir değişik hiçbir şey yemedi hasta degil ateşi yok ama üst yan dişi kabarık hani bu kadar etkilenmedi diğer dişleri çıkarken bilemedim o yüzden
Ceylanackl salakmisincemilee normalde böyle değildi uyuturdum uyurdu meme emmek için uyanıyor 15-20 dk sonra yerine koyuyorum daha uyumuyor 😭