MerveeNill Merhaba henüz 6 gün önce anne oldum ecowell pişik kremi kullandık ama bebeğim için sanırım iyi gelmedi pişik oldu önerebileceğiniz piştiği hemen kesen iyi gelen temiz içerikli bir pişik kremi var mı ?
Melekbas MerveeNill kanama derecesindeyse mantara donusmus oluyor sudocream bize cok iyi gelmisti eger gecmezse hametan ve travazolu karistirip ince katman surebilirsiniz en fazla 5 gun. Bezde bazen alerji yapip pisik yapabiliyor. Emziriyorsaniz pisik yapan seyler yemeyin bir sure aci tursu vs
Tkn_tulay MerveeNill ben sudocrem kullanıyorum fakat bebeğim öyle çok kötü pişik olan bir bebek değil sadece kızarıklık oluyor fakat ablamın bebeği pişik olunca poposu yara oluyor göz göz oluyor ve travazol anında geçiriyor yani sürüyor bir sonraki alt değiltirmesinde bayağı azaltıyor denemenizi tavsiye ederim
Vrlmr Mustela kullanıyorum çok memnunum belki bez de yapmış olabilir geçmezse bezin markasını değiştirin
MerveeNill Tkn_tulay aslında sadece kızarıklık var bebeğim onun için huysuzlanmıyor ama yine de ilerlemesinden korkuyorum sudocrem denicem inşallah şifa olur
Hyszhnm MerveeNill doğduğundan beri 6 ay boyunca bepantol kullandım şimdi mustela kullanıyorum 0 pişik her altını almamda havalndırıyorum hakiki zeytinyağıda kullanabilirsin ıslak mendil kullanma sadece pamuk kullan ben 4 ay olana kadar pamuk bezlerden kullandım
SareLinaM MerveeNill mustela kullaniyoruz 8 aydir memnunuz,yuzunu cizse bile suruyorum geciriyor cok etkili
maniera MerveeNill mustela güzel biz onu kullanıyoruz çok kızarmışsa pişik kremini sürmeden evvel ıslak mendille sildikten sonra ıslaklığı bi bezle alın kuruyken sürün kremi yara ya da sivilce gibi noktalarda çıkmaz püf noktası bu doktorumuz dedi