EfBiCo Kızlar bebeğim 5 ay 20 günlük ıııhh ııh diye ses çıakrıyor uyurken ateş 37.2 çıkıyor vücüdü biraz sıcak. Nefes alıp vermeside biraz hızlı gibi. Ne yapabilirim doktora götürmeden önce.
Prensesannesi61 EfBiCo iki hafta once benim bebegimxe oyleydi sonra atesi 38 i buldu kiyafetleri çıkardık calpol verdim atesi dustu bikac gun kontrol ettim cikicakmi diye cikmadi
Catlakbiranne EfBiCo Şuan ateşi yok bu normal ateş ama yine tedbirli ol ara sıra ölç canım ve üstünü incelt kalın olmasin
Gktggelis EfBiCo bunlar diş ateşi korkmayın 38 e kadar olanlar öksürme burun akıntısı yoksa diştendir ateş düşürücüyle geçer bi kaç günde sürer hatta ishal bile yapar diş çıkacağı zaman
EfBiCo Gktggelis calpol var evde kaç olunca vermeliyim Prensesannesi61 suan ince battaniye örtülü üstüde ince. İlacı ateşi kaç olunca vermeliyim.
Gktggelis EfBiCo hemen verin nasıl aşıya gitmeden önce veriyoruz ilacı öyle düşünün çıkıcaksa bile çıkmaz zaten bi saat sonra etkisini anca gösterir
AseLBebek26 EfBiCo 38 olunca verebilirsiniz eğer atesi 38 olursa üstündeki battaniyeyi alın üstü ince kalsin zibinla vs ayağında çorap olsun eklem yerlerine kol ve bacakta ılık suyla ıslanmış bezle ara ara silin , sabahta doktora götürürsünuz.
Catlakbiranne EfBiCo O zaman üstündeki battaniyeyi alın mutlaka incede olsa. Peki şuan üstü kalın mı?
EfBiCo Gktggelis ben vermemiştim doktorum bırak biraz vücudu ateşlensiz bağışıklığı artar dedi. Çok yükselirse verirsin dedi.
Catlakbiranne EfBiCo Tamam canım korkma üstünü örtme kesinlikle şuan ateşi yok calpol vs vermeni tavsiye etmem 38 den sonrası ateş sayılır o zaman verirsin Tedbirini al ara sıra ölç ateşini yükselirse calpol verirsin birde zıbını da çıkarırsın Baktin daha da yükseliyor soğuk kompres yaparsın yine düşmezse acile gitmenizi tavsiye ederim
EfBiCo Gktggelis babamız gripti o yüzden korkuyorum aslında bnde. Dişi var patlamak üzere inş. Ondandır inş.
Gktggelis EfBiCo neden yükselmesini bekleyesinizki günah bebeğiniz acı çekicek ne gerek var uykusundan olucak
Bebegimm1 EfBiCo 38 oldugunda calpol verirsinz şuan için beklemede kalın eklem yerlerine ılık bez koyabilirsinz ama öyle bi yükseklik yok belki düşer birazdan bazen vucut ateşle savaşıyor benmki 37.9 a kadar çıkmıştı bir kere ılık bezle vucudunu sildim beslenmesine dikkat ettim kendi kendine düşmüştü
EfBiCo Bebegimm1 tam emmedide o yüzden şüphelendim bnde. Gktggelis doktor vucudu ateşle savaşsın dedi yükselirse verirsin dedi. 38’5 olursa gibi
AseLBebek26 EfBiCo ates olunca vücut sıcaklasir eller ayaklar soğuk olur üşür yani uzerini çıkartıp çorap giydirmek gerekir