Mukadded Kizlar jandarma uzman tayinleri ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı çok merak ediyorum eşime soruyrm belli değil falan diyo
BusePolat Mukadded aynen canım daha belli değil biz de ilk uzatma vermedik gidicez dedik sonra tekrar uzatmalar açıldı hesap kitap yaptik kalicaz büyük ihtimal bakalım biran önce açıklanır inşallah nerde görev yapıyorsunuz
Mirac-Asaf Mukadded bizde malatyadayız bastık doğu butona evde hasarlı eşya çıkarmadık bian önce açıklanmasını bekliyoruz çok uzadı herkes perişan halde çadırlarda çoluk çocukla ben ailem yanıma geldim doğum yaptım diye
Minzilikuymak61 Bizde tayin tercihleri aciklancak diye beklerken acil tayin olarak tercih yapmadan adiyamana gonderdiler insallah siz yapabilirsiniz
Minzilikuymak61 Anr5155 ya gercektenmi merkez olarak gitti benim esimde yolda yarin teslim olmasi gerekiyor evimizi topladik ben memlekete o doguya siz neredeydiniz batida😑
Anr5155 Minzilikuymak61 samsun bafradaydık ben memlekete geldim eşime Adıyaman kahta çıkmış sabaha katılış yapacak inşallah
Minzilikuymak61 Anr5155 trabzon ama ailem samsunda yasiyor kahtada saglam ev var demislerdi insallah yanina alabilir sizi cok kotu oldu boyle 😑
Anr5155 Minzilikuymak61 aynen kahtanın durumu iyi dediler ama askerin işi belli olmaz ev getirmeyeceksiniz derlerse gidemeyiz
Anr5155 Minzilikuymak61 maalesef çocuk olmasa bu kadar zoruma gitmezdi ayrılık kızım babasından ayrı büyüsün istemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Baharasya55 Merhaba bizde samsunluyuz eşim sabah Adıyaman’a başladı acil olarak bende Samsunda ailemin yanındayım🥺 ancak maaş batı maaşıymış öyle demişler bi bilginiz var mı
Meerve @"Baharasy Baharasya55 Baharasya55 adıyaman beşinci bölge diye geçiyor canım doğuyaaa.hatta biz Urfa’da batı yapıyoruz şuan .sonrasında orayı düşünüyorduk bir zamanlar