Cns15 Kızlar 5. Ayımdayım 40 kanamamdan sonra daha adet olmadım emziriyorum ,bugn ilk kez beyaz akıntı geldi bu adet habercisi olabilir mi ki dedim yaşayan var mı?
Gktggelis Cns15 40 gün gördükten sonraki 3buçuk ay olmadınızmı hiç uzun bi süre aslında bende emzirdim ama 40ımdan sonra hemen bi daha ay oldum hatta ben 40 gün değil 2 ay gördüm adet sonrasında bi ay sonra yine olduö
Mgf Cns15 benim bebeğimde 6 aylık olcak 5.ayın başında beyaz takıntım oldu peşinden adet. Aradan 10 gün geçti tekrar oldum hatta nedendir bilmiyorum. Akıntı adet habercisi yani bnde öyle oldu
Gktggelis Cns15 Normalse neden takıyosunuz korkuyosun belkide tekrar hamile kalırım diye ondan falanmı acaba
Cns15 Gktggelis yazımı okudunuz mu bilmiyorum ama beyaz akıntı gelmesi adet habercisi olabilir mi diye meraklandım .. insan tabi ister istemez tedirgin de oluyor hamilelik için
Gktggelis Cns15 tabi tabi gebelde adet olmadan bi kaç gün önceden benimde akıntım olur mesela sizde daha önce öyle olduysa belirtsi olabilir diğer belirtilerde varmı ne biliyim göğüs ağrısı çok olur bel ağrısı gibi