honeyson MELTEMEB 6.aydan sonra çok önermiyorlar canım ve hareketlenmeye başlamıştır muhtemelen genel anestezi ile olur .
gulaykadir MELTEMEB oğlum 4 aylık perşembe günü yaptık lokal anestezi önce krem sürdüler iğneyi fazla hissetmedi krem sayesinde 15 dk sonra yaptılar hiç hissetmedi 2 saat sonra bi yarım saat ağladı o kadar .
Svscgdm MELTEMEB anlamıyolar sıkıntı olmuyo ama anestezinin etkisiyle çıktıktan sonra 1-2saat nerdeyse çok aglıyolar.
Fatmako Biz 5bucuk aylıkken genel anestezi ile yaptırdık Sünnet konusunda sıkıntı yaşamadık sadece damar yolu açmak ve anesteziden uyanması zor oldu 1 2 saat aralıksız ağladı. Ama genel anestezi olması da iyi oldu en azından o acıları hiç hissetmedi kucagımda uyuyarak girdi uyandığında da kucagımdaydı
Eymn1207 Bızde yarın 4 aylık oluyoruz aşıdan sonra yaptırmayı Dusunuyoruz ama oglum cok Huysuz o yüzden korkuyorum
Sevda35 Bizde 4.5aylık olduk lokal oldu ilk çıktığında ağladı 1saat okadar,inan hiç anlamadık çok şükür.sadece sünnetten sonra aşağı doğru pipisini indir ki hava alsın bazı aileler bilmiyo daha sonra yanlış kaynama olur.bir tek buna dikkat et okadar😘
Merve1507 MELTEMEB hadi inşallah sağ salim kurtulur bizde bugün doktora gittik ama maalesef sünnet olamadı
Merve1507 MELTEMEB doktor muayene etti daha pipisinin kabuğu tam oturmamış dedi 3 hafta sonra veya 6 aylık olduğunda tekrar bakalım dedi bizde mecburen yaptıramadık her işte bir hayır var ben küçükken olsun diyodum daha çabuk iyileşir diyodum ama nasip iste
Dilek_D Benımde oğlum 3qylıkken sünnet oldu. Lokal anestezi yapıldı. 15dk kadar operasyonu sürdü. 20eylülde sünnet oldu ve şuan 4aylık ve pipisindeki yara geçti ama şişlik ve ödem devam edıyor. Kontrollere gittiğimizdede onun da vücudu geç iyileşiyor gibi şeyler anlatıyor doktor. Bende üzülüyorum.