Yusra34 Belissimo Annem tıp fakültesinde yenidoğan hemşiresi. Kimler kimler tutundu yaşama 😌🙏🏻 Allah yardımcıları olsun. Dua edeceğim
Tuba Belissimo Allah bagislasin insallah anali babali büyümeyi nasip etsin, zor beklemeli bir sürec bekliyor yakininizi
Agg0207 Belissimo ömrü varsa yaşar tabiki canım en kötüsünü düşünme bol bol dua et arkadaşım yoğun bakım hemşiresi çok küçük dogan bebeklernde yaşadıgını söylemişti
Handan57 Belissimo yaşar canm benim Eltim 500 grm dogm yaptı suan dünyalar tatlisi bi kızı var herşey rabbimden onlar minik savaşçılar 🖤👶🏼
1anne30 Handan57 merve5561 erken doğumların sebebi neydi arkadaşlar.. bende oğluma 27 haftalık iken erken doğum olabilir demişti ama şükür olmadi
merve5561 Belissimo canim eltim 600 gram doğum yaptı zorlukları var tabi ama su an bebegi hayatta sadece hala zayıf başka onemli bir sıkıntısı yok 24 haftalık dogmustu
Mucizemoglum Belissimo benimkide 27 haftalık 1045 doğdu çok zor günlerden geçtik ama Allah onu bize bagisladi
FeriDeniz Belissimo tam teşekküllü bir hastanede doğduysa Allah’ın izniyle yaşat. Rabbim ailesine bağışlasın inşallah. 🙏
elmaliturta Belissimo yaşar Allah ol dedikten sonra.. benim komşunun kızı 860 gram doğmuş oda 28. Haftada şuan ilkokul 2ye gidiyor çok zor zamanlar geçirmişler ama şuan her şey yolunda yaşıtlarıyla aynı bi fark yok
Maviskizimm Allahın izniyle yaşar canım bizim akrabamızın bebeği de 800gram doğmuştu küvezde kaldı 2ay.suan kocaman bi çocuk oldu 😊
SukranUras Belissimo yakın arkadaşımın ikizleri 26 haftalık 1000 ve 800 gram doğmuşlardı 2 yaşındalar 😊
AselRuveydam_12 Yaşar Allah izin verirse 25.haftada doğdu yeğenim doktor ölü doğar dedi anneyide riske atmamak için normal doğum yapacağız dedi düşünsenize kaç saat sancı çekiyosun sonunda ölü doğacak diyolar çok şükür doğdu 600 şu an bir yaşında Allahıma şükürler olsun Allahtan ümit kesilmez Rabbim yardımcısı olsun🙏🏻