Brrnaltnts Benımde icinde ceviz kadar süt bezesi mi bilmiyrm 33. Haftada cıktı cuma doğumum var emzirebilir miyim kafama takılıyor ve ben hastaneye gittim sizde gidin ultrasonla baktı biyopsi aldı oyle anlayacakmıs ne oldugunu
saclarinayildizdusmus Ravzanur23 süt kanalı onlar yeni emzirmeye başladıysan üstlerini orda birikmiş olabilir duşa girdiğinde sabunla göğüslerine koltuk altına masaj yaparsan anlarsın
saclarinayildizdusmus Ravzanur23 cnm yeni emziriyorsan ondand7r masaj yap duşta gögüslerinide sabunla masaj yap dogum sonrasıy sa kesinlikle bundan sütün gelmeye baslamıs ama damarlar dar oldugu için kalıyor orda masaj yap cnm emzirmeye devam et
Ravzanur23 @saclarinayildizdusmus inşallah süt bezesidir ya benim sütüm yetmemişti ilk başta çocuğum sarılık oldu yattık bi gece acaba şimdi sütüm gelmeye mi başladı acaba
saclarinayildizdusmus Ravzanur23 evet emzirmeye devam ettiyseniz büyük ihtimalle süt o duş alıp masaj yaptınız hem koltuk altına hemde gögüs altından görüşlerinize sabunla birlikte deneyin rahatlarsınız ilk emzirmede damarlar dar oldugu için süt tıkanıyor rahat geçemiyor haliyle çok acıtırda emzirmeye devam edin ve tabıı dosta masaj
happiestMom Brrnaltnts sürekli ovdum orayı böyle tuttugumda sanki patlıcak gibi hissediyodum. Girdim youtubeden baktım o büyüdü mü keserek alıyolar videoyu bir gördüm canım yancak falan demedim sıktım kendim içinden 1 avuc iltihap cıktı nerdeyse. Yaptıgım be kadar doğru bilmiyorum ama ben kendiminkinden cok korktugum için yaptım ne yazık ki
happiestMom Ravzanur23 aynı benimde öyleydi ama daha sonra biraz büyüdü. Allaha sükür ben ova ova arada sıkarak patlattım cok rahatladım. O değilde dikkatimi ceken doğum yaptıktan sonra cıkmıs çoğu kişide. Bende cocuga kokmasın diye asla parfüm falan kullanmıyorum.
Ravzanur23 @Civcivim_mira merhaba doktora götürdüm içinin iltihaplı olduğunu söyledi sivilcenin farklı bi türüymüş bu antibiyotikli bir krem verdi onu kullanıyorum sabah akşam sürüp altını 20 dk açık tutuyorum baya küçüldü geçmesi yakındır çok şükür