Ayselsumer Merhabalar arkadaşları bisey sormak ıstiyorum bundan 6 ay önce normal doğum yaptım çok zor oldu doğumum ilk bebeğim 14 saat sürdü dogumum o süreç içinde kuyruk sokumum egirildi sonrada makat çatlağı oldu doktoralara gidiyorum emizirdigim için bisey yapmıyorlar bu gibi sorun yaşayanlar var mı aramizda ne uyguladınız nasıl.geceer bu ağrılarım
bal_cocuk Ayselsumer sezeryan dogumdan sonra oldu üstüne bide kabızlık bildigin kan fıskırıyordu ben her tuvalete çıkmadan önce o bölgeye zeytin yagı sürdüm elimde icine doğru o şekilde kanama kesildi
Huma_kus34 Ayselsumer ayy bir yıl oldu hala cekıyorum sülük iyi gelıyomus birde ben bi krem aldım o iyileştirdi beni dua ederim aldığım kişiye öyle bi krem cektıgımı bı Allah bı ben bılrıım yemek yemıyordum tuvalete cıkmıyom dıye kılo verdim suan kabız olmamak ıcın ılac ıcıyorum hayat boyu onunla devm ederım herelde hemoroid var catlakta vardı çatlak geçti
kelebek_17 Ayselsumer Makat çatlağından çok çektim. Kabızlık vardı bende. Her sabah aç karnına 1 kaşık zeytinyağı içtim, lif miktarı yüksek yiyecekler tükettim, bol bol su içtim, her wc ye girdiğimde bölgeye kantaron yağı sürdüm, kısa sürede iyileşti şükür.
Feri06 Ayselsumer zeytinyağı kantaron krem olarak anestol ve balabanı karıştırarak uygulayabilirsiniz benim bebeğimde olmuştu madecasol krem iyi geldi bi araştırın isterseniz madecasolü
Merveozerr96 Ben hamile kalmadan önce bunun için gitmiştim bir tane krem vermişti ama emzirdiğin için bu zararlı gelir mi bilemem bir de doktorum tentürdiyotlu suyun içinde yarım saat kadar oturmamı önermişti o çatlağın iyileşmesi için
Ayselsumer Ben 6 aydır çekiyorum bunu yaa öldüm öldüm bebeğimi doğru dürüst emziremiyorum oturamiyorum oturma simidi aldım insan tuvalet çıkmaya korkar mi yaa kabız olmayacaksin dedi bana doktor siz iyi oldunuz mu peki ne kadar süre içinde geçti ben zeytinyağı boşaltırım hepsini yeter ki iyiy olsun kabusum olmuş
Hilalramazanalperen Ayselsumer her sabah tatlı kaşığı zeytinyağı iç ben içince hemn cikiyorum her sabah midem bulaniyo aklıma gelince iciyrm ama aç karna olacak şekilde doktor da bana gece yatmadan makata hametan sur dedi bende daha sürmedim unutyrm hep 5+8 günlük bizde
Ayselsumer Huma_kus34 Bende çatlak olmuş sadce hemorit değil çok şükür rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir durum
Ayselsumer kelebek_17 ben de 6 aydır çekiyorum ne yapsam olmuyor sıcak suya oturuyom 5 dk biraz hafifliyor sonra tekrar devam
Ayselsumer Bende kuryruk sokumuydu kuşun gagasi gibi olmuş dedi doktor simit al otur dedi sonra kabızlık çekince kanama olmaya başladı kanamdan sonra zoklama şekilde ağrı oluyor yerimde duramıyorum çok kötü bisey yaaaa
Ayselsumer Feri06 emziriyorum bisey yapar mi acaba herşeyi denerim yeter ki ağrı gitsin yola çıkamıyor insan uzun yol olsa
Mecbure12 Ayselsumer bende sezaryan doğum yaptm 1 hafta sonra makat çatlağı oluştu bide büyük tuveletten sonra orası kanıyordu geceleri yatamiyordum o ağrıyla yanmayla 2 ay çektim neyse araştırdım ve protoloc die bı krem önerdiler hemen gidip genel cerraha yazdırdım onu kullandım şükür 2_3 günün içinde geçti oh dünya varmış dedim emziriyordumda bi sıkıntı olmadı şükür
Ayselsumer Mecbure12 ciddî miism ben gittim genel cerraha bana emziriyon bisey yazamam dedi bende eve geldim hala da çekiyorum
Mecbure12 Ayselsumer valla fitilini yazıyım dedi yok dedim hocam kremini yazın lütfen dedim çünkü çok araştırdım çok övdüler yani oda fazla önemsemedi açıkçası yazdı geçti gittim aldım yani bı kaç günün içinde geçti hala kremi saklıyorum yine olursa hemen kullanırım.die o kadar memnun kaldım protoloc kreminin prosedüründe bile yazıyor emzirenler kullanabilir die bı araştırın isterseniz
SGDag23 Ayselsumer ilaç değil ağızdan alınmıyor zaten makat bolgene uyguluyorsun. Krem ve fitili var . Her ikisi de makattan uygulanıyor ve recetesinde emziren anneler kullanabilir diyor gönlün rahat olsun bende emziriyorum hiçbir sorun yasamadim
SGDag23 Ayselsumer proctolog diye bir fitil var çok iyi gelmişti bana . Kremi de var fitili de var , emzirirken de kullanılıyor bende aynı süreçten geçtim şuan 2 aylık oğlum var düzenli 1 hafta kullandım 2 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum . Rabbim şifa versin zor donemlerden geçiyoruz , umarım erkenden sağlığına kavuşursun :)
Ayselsumer Mecbure12 kanama var meme nasıl bisey oluyor anlamıyorum galiba yok sadece afedersiniz tuvalete çıkınca ağrı oluyor ağrından sonra kanamam agrida geceye kadar devam ediyor bazen sıcak suya oturunca ıyiy oluyor
Mecbure12 Ayselsumer ay o ağrıyı hatırlamak bile istemiyorum doğum ondan kolay geldi bana çok ağladım çok kötü bişey bu kremi bı deneyin derim doktorunuza danışıp yazdırın hemen alın ben boşuna cekmisim 2 ay
SGDag23 Ayselsumer canım afedersin makat bölgenin etrafı sisiyorsa ele geliyorsa dışarı doğru meme vermiş oluyor bazen de içerde meme oluyor o gözle görülebilir ele de gelmiyor diye sadece şiddetli ağrı yapıyor , Sana onerdigim bu fitil ve krem kesinlikle çok etkili . Kremin ucunda bı aparat var delikli bir aparat makat bölgenden mecburen içeri doğru sıkıyorsun, kesinlikle korkma ucu kendiliginden yağlı kolay giriyor ve o çektiğin acının zerrresi kadar canın acimiyor . Fitil de makattan içeriye doğru gönderiyorsun. İçerde kalıyor . Kesinlikle acı yok bana güven :) bir iki günde bile hemen etkisini göreceksin ama düzenli kullanmanı oneririrm bitene kadar :)