Gunesinannesi Pinkmoms bu akşam benim bebeğimde de basladı malesef 4 gündür ateşle mücadele veriyorduk gribe çevirdi , burnunu açık tutmaya çalışıyorum hem burun aspiratörü hem spreyle ve bol ıhlamur . Birde umca damla verdi doktor başka birsey kullanmıyoruz
Oykummmmm Pinkmoms benimde grip opmustu kac gece acillere gttik oksurukten balgamdan hapsuruktan uyuyamiyordu 4 aylik diye bisey vermediler surekli burnunu acik tuttuk. Bebekler icin viks var eczanelerde 35 lira ondn alin ayak altlarina ve gogsune ince tabaka seklinde sürün. Ben oyle atlatiyorum hala devam ediyo ama azaldı
Snlevrn Pinkmoms Canim bebegim 2 aylik yeni gribi atlattik her emzirmeden önce serum fizyolojikle burnunu temizledim ve bol bol emzirdim cunku bebek icin eger dusmeyen ates yok ise ilac vermiyorlar bol bol emzireceksin
Pinkmoms Oykummmmm bizde cok şükür onlar yok sadece burun akıntısı arada hapşırma oluyor calpol verdim ateş içinde
mrvsmt Benim oğlumda ateş yok ama 3 gün hapşırdı şimdi de öksürüyor arada hatta balgam çıkartıyor ne yapmam lazım burnunu aspiratör ile çekiyorum ama bi türlü açamadım tamamen hep bi hırıltı kalıyor soğan ve karanfili de denedim ama pek işe yaramadı sanki