Guzelanne56 Daha önceden hep normal yaptım ama duduklude hıc yapmadım yarın alabılır miyim güzel anneler
starwomen Guzelanne56 harika oluyor valla hep düdüklüde yapıyorum çok korkuyorum ama çok da seviyorum 😂
oglumuz01 Guzelanne56 aboo kaç saat pişiyor peki tencerede. Düdüklüde 45 50 dk arası pişiriyorum harika oluyor. Suyuna dikkat et suyu bitmesin
asrinhatasi Guzelanne56 düdüklü olmadan kuru fasulye ve nohut yapmadım hiç. Her düdüklü farklı benim 25dk da hazır oluyor. Tabi 1 gece önceden ıslatıyorum.
Guzelanne56 starwomen oglumuz01 Deletedmom_75 asrinhatasi YaseminAren CankizimRavzam Laden Peki düdüklü de nasıl yapabılırım aşama aşama suyunu ne kadar koymalıyım çok saolun ❤️
BuzluKahve oglumuz01 normal tencerede o sürede pişiyor o nasıl düdüklü🙈 Ben düsüklüde 8 dk pişiriyorum.
CankizimRavzam Guzelanne56 1 gece önceden bol.tuzlu suda bekletip sonra da bolcaaa yıkayıp arındırıp 1 saat pisiririm hep tuzda yumuşak olsun diye atarım bir ascidan öğrenmiştim yarın bende yapacam.nasipse
kelebek_17 BuzluKahve Maşallah hangi düdüklüyü kullanıyorsunuz. Ben tefal kullanıyorum epey uzun sürüyor. 40 dakikadan önce hiç açmıyorum.
Laden Guzelanne56 düdüklüde hep yapıyorum. Pişince kapağını açar 15-20 dakika ağzı açık kaynatıyorum ki özleşsin iyice diye☺️
BuzluKahve [silindi] Patatesi yapamıyorum hiç çünkü eriyor😅 Cidden şaşırdım yahu🙈 En uzun bütük tavuk sürüyor o da 15 dakika.
[silindi] BuzluKahve valla helal olsun o zaman maşallah diyelim düdüklüne 😬😬 ben ne pişirirsem pişireyim 40 dk dan önce almıyorum hele baklagiller tam pişmiyor kısa sürede demek ki düdüklü farkından kaynaklanıyor
CankizimRavzam Guzelanne56 Nohutun üstünü geçecek kadar koy canım altinida kıs birazcık 20 dk sonra açıp bakabilirsen suyuna bak gidişatı anlarsın ha bakamam dersen çok kısık olmayacak şekilde pişir 1 saat
starwomen Guzelanne56 normal yemek yaparken gibi yapıyorsunuz üzerini biraz geçecek şekilde su ekliyorum göz kararı artık sonra kapağı kapat ve hazır