Roza_dilan Bebeğim 40 çıkmadan önce emzik alıyordu ama gaz sorunu başladığından beri emzik almıyor ve ben emzik almasını çok istiyorum alıştırmak için ne yapabilirim sizler nasıl verdiniz
Benimdunyamm Roza_dilan alan alıyor almayan zorla almıyor canım benim kızım doğduğunda bir emdi sonra bir daha bırakmadı 7 aylık
Gunesayse-1 Roza_dilan 4 aylık kızım doğduğu günden beri farklı farklı emzikler denedim gece gündüz ama asla tutmuyor ağzında geveleyip bırakıyor 😁 bazı bebişler turlarımı tutmuyor bende çok istiyorum tutsun diye ama yok maalesef
Meloo41 Roza_dilan benım oglumda hıc almadı 5 aylıkken nuk un 6 18 ay olan emzıgını aldım ona bı alıstı hayla emıyo dısten kaynaklı aldı onu bence oyle dusunuyorum
Sisaap123 Roza_dilan ben de dün gece verme gafletinde bulundum daha da vermem. İnternetten baktım gaz yapar yazıyordu. Valla gazını kendi çıkarana kadar vermek istemiyorum zaten bir sürü gazla uğraştık. Daha 20 günlüğüz
Roza_dilan Sisaap123 biz 53 günlük olduk gaz biraz hafifledi tekrar olmasını istemem p yüzden ilerde artık