Dimitrina_kovaceva 18 aylığız yapılır mı geç mi kaldık? Siz ne zamana yaptırdınız kaç doz nasıl oluyor bilgi verir misiniz ?
baykuskiz_ Dimitrina_kovaceva nimenrix artik ne zaman yaptırirsaniz yaptirin tek doz. Bexsero simdi baslarsaniz 3 doz 2 yasindan sonra 2 doz yapilir
Julo Dimitrina_kovaceva burdan bilgi alsanizda gidip eczaneden asiyi alip aile hekiminde falan yaptiramiyorsunuz mutlaka doktordan asi yapilmasina dair istem istiyor aile hekimligi. ki boylesine onemli bilgiler icin sosyal medyayi degil doktorunuzdan bilgi almak en sagliklisi. Ayina gore bilgilendirecektir
Badeninannesi1 baykuskiz_ nasıl yani ven 7 aylıkken yaptırdım 13.ayda yaptırın bir de dediler maddi sebeplerden geç kaldık şuan 16 aylık yani yaptırmasak ds oluyor mu 7.ayındaki dozla
baykuskiz_ Julo aile hekiminde yaptirabilir. Brn kendim belirledim asiyi aldim ve yaptirdim aile hekimliginde
Pamuko Bende 1 yaşından sonda tek doz yaptırmayı düşünüyorum. 3 aylığız şu an. Bir farkı oluyor mu yaşından sonda tek doz yaptırmanın?
baykuskiz_ Badeninannesi1 7. Ayda yaptırdiysaniz 2. Dozu yaptirmalisiniz. Yasindan sonra nimenrix tek doz oluyor