kvnc6 Selam kızlar, bebegim 5 ay 20 günlük. Yavaştan tadimlara basliyim dedim ama asla yemiyor yani bir kaşık dahi direkt ağzından çıkarıyor, öğürüyor, öksürmeye başlıyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Bu konuda deneyimlerinize ihtiyacım var
starwomen kvnc6 ilk başta öyle oluyor. Ben emzirdikten 1.5-2 saat sonra yediriyordum daha iyi yiyordu
Nanem123 kvnc6 benim oğlumda öyleydi ilk yoğurtla başladım dışarı atıp öğürmeye başladı şuan 31 aylık daha yeni yeni ek gıdaya alıştı neler çektim neler yedirmek için denemediğim yol kalmadı 6 ay oldu şimdi ne verdiysem yiyor benim oğlum eline bile hiç birşey alıp yemek istemedi sadece kinder süt dilimini eline alıp yiyor Allah yardımcınız olsun
kvnc6 Asyaveannesi04 evet denedim yogurdu yedi biraz yani yuttu en azından ama patatrs ve havuc asla 😔
kvnc6 Nanem123 amin cok tesekkur ederim. Yani ayni donem doğanları görüyorum yiyorlar kaşığı saldırıyorlar falan ama oğlum ağzını kenetliyor açmıyor zorlamak da istemiyorum soğumasın en başında diye😔
ikizannesi000 Nanem123 mrb beni kızda oyle 14 aylık asla yemek istemiyor prematüre dogdu ondna mı bilmiyorum 🤷♂️ size sorun şu ne zmn aştınız 8 aydır ek gıda deniyorum olmuyor bana önerebileceğiniz birsy var mı
Nanem123 kvnc6 aynı şeyleri yaşadım siz denemeye devam edin alışsın sonradan taneli yemeye bile alışmıyorlar ben şaklabanlık yapyordum yedirmek için komiklik yapın yedirin
Nanem123 ikizannesi000 inanın neler yaşadım neler ağlamaktan öldüm pisikolojim bozuldu oğlumla yaşıt her çocuk yiyordu benim oğlumda tık yok bari eline birşey alıp yesin diye uğraştım oda yok ne yemek yedi nede meyve götürmediğini doktor kalmadı en son 2 yaşına girdi doktor dediki kreşe ver orada yiyen çocukları görürse yemeye başlar dedi bende öyle yaptım kreşe başladıktan 4 ay sonra yemeye başladı şok oldum şuan halen meyve yemiyor ama yemekleri yiyor hamur içi asla yemiyor biraz daha araştırdım beslenme terapisti varmış Aradım 2 yaş altı bebeklerde 3 ya içinde öğretiyorlarmış atak döneminde değilse 2 yaş sendromu yoksa benim oğlumda dil bağı vardı 40 günlükken kestirdim o kadar güzel emen bir bebekti ki anlatamam uyanır uyanmaz emmedi meme reddi yaşadı beslenme terapisti bu yüzden dolayı ek gıdaya başlayamamış alışamamış bunu duyunca ayrı bir şok olmuştum benin ablamın oğluda prematüre şuan 10 aylık maşallahı var ne versen yemek istiyor ama doktor bazı bebekler 3 yaşında başlıyor dedi Nadire’nde olsa olabiliyor Muş