Merhaba anneler, kızım 10 aylık zor Bi diş çıkarma süreci geçiriyoruz ateşi 38 lerce doktora gittiğimizde bize dolven ve calpolu aynı anda yazdı ama farklı saatlerde kullan dedi yanında amoklavin antibiyotik ile birlikte 5-6 gün sure ile kullandım sonrasında döküntü çıkmaya başladı sonrasında acile götürdüm alerji olduğunu ve büyük bir hastaneye gidip alerji testi yaptirmamizi söylediler. Ankara şehir hastanesine götürdük. Sadece kan aldılar alerji testi yapılmadı. Atarax surup yazıldı ve temmuz da gün verdiler dolven calpol ve amoklavini belli günlerde vericez hangisine alerjisi var bakalım dediler. İlaçları keseli 20 günden fazla oldu ama kizariklik, döküntü devam ediyor. Atarax surup 10 günden fazla oldu kullanıyoruz sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen 3 tane doktora gittik hepsinden eli boş döndük nasil doktor oluyor bunlar ben anlamıyorum gıda alerjisi testi neden yapılmıyor bu kadar uzun sure bekletilir mi döküntü için ne yapabilirim başka doğal yöntem çok bunaldım 5 gün wonra 1 ay olacak bu dokuntulere 😔