Sadeturkkahvesi Molfix pure denemiştim güzeldi mavi olan normal paketide güzel mi ? Oğlumun çişi genelde çok taşar
meyrakus Sadeturkkahvesi ben prima kullanıyordum aşırı pahalandı molfix pure soft tavsiye ettiler ona geçtim onca zaman boşa para vermişim d dedim.mavi pakete geçtim ondanda çok memnunum hiç sorun yaşamadım
Minico Sadeturkkahvesi Aynı şekilde pure soft ile başladık sonradan klasik pakete döndük bir sıkıntı olmadı
alpsmother_ Sadeturkkahvesi geç gördüm ama molfix candır ya prima hariç bütün bebek bezlerini denedim molfix in yanında hiçler bence klasik mavi paket daha güzel pure&soft ta güzel ama arka bel kısmı çok kalın yazın bebekler rahat etmez yani mavi paket çok güzel
Sadeturkkahvesi meyrakus ikiside aynı kalite mi ben denemek içn pure aldm beğendim ama heryerde yok o
Kbra_28 Mavi paketini soft pure den daha çok beğeniyorum doğduğu günden beri mavi paketi kullanıyorum sadece 1 kere deneme amaçlı soft pure kullandım sızdırma problemi yaşadım
Belinaytuana Sadeturkkahvesi ben molfix kullanıyorum çokta memnunum taşma yapmadı bizde doğduğundan beride kullaniriz
MelisT Sadeturkkahvesi Evet biz kullanıyoruz çok memnunum hiç taşma gibi bir sorun yaşamadık 😊 ve bize pişik yapmayan tek bez
babykalamar Sadeturkkahvesi ben sevemedim molfixi bilmyorum ne dokusu ne kalibi hos gelmedi slepy kullaniyorum memnunum
minigiminannesiyim Bende yeni geçtim molfix mavi pakete. Sızdırma yapmıyor, bacaklar da iz yapmıyor. Güzel yani