Gokturk_ Arkadaşlar dişler ne durumda bilenler varmı valla yoruldum artık migrenim tuttu sebepsiz ağlıyor altı temiz karnı tok eller ağzında salya full tıme bazen ağzından sallanıyor 😂Tetagil kullanıyorum bi onunla rahatlıyor bilenler bi bakabilir mi ?
Zlnmst Gokturk_ kızım 6 ay 5 günlük 2 aylıktan beri salya var her bulduğunu ağzına sokup dişlerini kaşıyo napıcaz bilmiyorum 1 aya yakındır gece uykusu mahvoldu diş etleri beyaz ama bilmiyorum gelmiyolar bi türlü şu dişler gelseydi kızım bişeyler keşfedicek ama ağzına sokmaktan elindekinin ne olduğuna bile bakamaz oldu yavrum😂
Gulbiye Gokturk_ diş çıkacak gibi durmuyor cnm en azından altta gözükmüyor üstler ne durumda birde arkadaki azılar beyaz gibi geldi bana
Birprenscik Gokturk_ canım daha var gibi görünüyor oğlum 13 aylıkken anca ilk dişlerini çıkardı herşeyi ağzına alıyor😀
Gokturk_ Zlnmst ayyy valla kulaklarını yırtacak gibi sanki artık herşey ağzında yoruldum bende babamız birkaç günlüğüne göreve gitti tek başıma çok zor geçiyor 🙈havada kötü dışarı çıkarıyordum normalde
Gokturk_ Gulbiye yaaa geçen attığım da patlamış dediler karam karıştı benimde her gece zehir oluyor üstler damak kısmı değil de üst dudakların değdiği yerler kabarmış üstten
Kuzularinanasi Gokturk_ daha zamani var belli bile degil bence.benimki 10aya yaklasti boyle ayni henuz cikmadi😆
Zlnmst Gokturk_ bizim ki de aynı öyle ama diş etleri baya bi beyaz sadece ucu görünmüyo eminim diş 😂 sizin ki diş gibi değil sanki ya bizimki diş ya sizinki karar veremedim 😂
Gokturk_ Birprenscik ahh ya bi çıksa valla geç çıksa bile en azından canını yakmasalar gene tamam dicem de 😂
seizetheday Gokturk_ bence diş yok henüz bizimki biraz yukarı doğru kabarmış tı o zaman bile hemen çıkmadı
Gokturk_ seizetheday yandan çekemediğim için hatta fotoğraf bile çekemiyorum videodan tam net değil kabarmış üste doğru acısı olmasa neyse de deliriyor anlamadım ya
Mylittlepearl Gokturk_ daha diş var gibi durmuyor canım. Ayrıca çıkınca rahatlayacak diye düşünme rahatlamıyor çünkü sürekli devamı geliyor 😅 Benim kızımda 6 ay 10 günlük çok erken çıkardı dişlerini şu an 5 tane dişi var 6. Da çıkmak üzere. Hepsini çıkarmadan rahat yok 😬
Gokturk_ Mylittlepearl ayyyy demek öyle burda okuyorum çıktığı gün rahat uyumuştu diye herhalde o bir günlükmüş o zaman😂