Kevserelagonultas Kızlar bebeğim 24 günlük, uykudayken sürekli uyanıyor ıkınıyor kıpkırmızı olup geri uyuyor. Bu durum beni çok korkutuyor acaba normal mi? Yaşayanınız var mı, ilk tecrübem ilk anneliğim her şeyden tedirgin oluyorum 😔
Sedoa_ Kevserelagonultas gazı tam çıkmıyordur biz de öyleydik 2. Ay civarı geçti. Gece gazını çıkardığınızdan eminsenin yetmiyordur gaz damlası ya da alternatif yöntemle destekleyebilirsiniz
Elfgrn Kevserelagonultas aynı durum benim kızımda da var canım gazı olduğunda bir de kakasını yapacağız ama öyle oluyor ayak hareketleri ile gözünü çıkarmaya çalışıyoruz kakasını da aynı şekil göbeğine masaj yapıyoruz sabah akşam bir de gaz damlası kullanıyoruz
Nurellaa_ Kevserelagonultas gaz ve tuvalet sorunudur bol bol masaj yapın damlaları ihmal etmeyin ve sizde yiyip içtiklerinize dikkat edin 🥰
Kevserelagonultas Semyy Semyy zaten günde bir kez zor zoruma kakasını yapıyor belki de o zorluyordur 😊
Sedoa_ Kevserelagonultas akşam yatmasından önce iyice çıkarın bence gazı bir de damlayı akşm verin azalır bizim öyle oldu