Yamangul Kızlar fikrinize ihtiyaçım var eşime gömlek arayışındayım ama bir türlü markalarda karar veremiyorum sık alışveriş yapılan kaliteli marka önerinize ihtiyacım var genel olarak giyimde erkek. Markası hangisini tercih etmeliyim ???
Yusufagahinannesi Yamangul altınyıldızdan basic tişört ve polar tarzı sweatler aldım geçen kış normalde hiç almazdık o markadan çok kaliteli çıktı eşim 2 kıştır giyiyor. Onun dışında full h&m alıyoruz. Geçenlerde bir model beğendik diye lcw aldık 2 giymede tüylendi😂
Zlnmst Yamangul biraz pahalı ama AVVA çok iyi bi marka ürünleri çok güzel eşim yıllardır aynı markadan giyiniyor
Yamangul Zlnmst açıkcası fiyatı önemli değil eşim çok kıyafet giymez o yüzden kaliteli olması benim için çok önemli 🤍🙏az öz olsun dolabımız mantığındayız o yüzden tavsiye için teşekkür ederim
KayraVeAnnesi_06 Yamangul AvvA çok güzel özellikle gömlek modelleri hem güzel hemde kaliteli eşime hep ordan alıyıruz Bozulma olmuyor ne kadar yıkansada
Laydaren Yamangul Avva ve Lufian ı eşim seviyor. Avva biraz slim kesim bu arada genel olarak ürünleri. Ama ikisinin de ürünleri bana kaliteli geldi. Trikolarını bile çatır çatır kurutmaya attım hiçbir şey olmadı.