Bukss Merhaba sevgili üyeler. Doğumuma az kaldı stres beni sardı siz deneyimli üyelere danışmak istedim. Doğumunu İzmir Urla devlet hastanesinde yapıp memnun kalan ya da kalmayan var mi ? Deneyimlerinizi paylaşır misiniz ?
BebekEfe Bukss ben yapmadım ama yapan arkadasım var suan bebegı 7bucuk aylık çok memnun , hamılelıkte de bana cok onerdı , ben evhamlıyım pek guvenemedım.
Seymagirgin Bukss ben orda yaptım ebeler köpek gibi davranıyorlar hıc memnun kalmadım asla birdaha gitmem. Dikişlerımıde cok ozensız yaptı ebe bence gitme
Milabab Ben doğumumu yaptım orada gerçekten ne kadar özenli olduklarını anlatamam her anlamda gerçekten çok çok destekçiler pamuk gibi baktılar hem eşime hem bana zaten çok iyi olduklarını bilşyordum deneyimlemil oldum kesinlikle çok iyiler ! Özellikle sevil ve elif ebe kendileri benim hemşirelerimdi, tek problemli olan tuba ebe bende kendisini istemedim zaten bilşyordum önceden sorunlu olduğunu onun dışında mükemmeldi !!
Bukss Milabab yaa ebeleri kendimiz seçebiliyor muyuz ben de sizin gibi yapayım öyleyse teşekkür ederimmm