Serpil2019 Aldım ve deniyorum hiç uyumayan bi çocuk annesi olarak yastığına 1 2 damla damlattım ve bekliyorum uyuyor ama şuan uyku düzeni olur mu bilmem inşallah olur 😊🙏
Deletedmom0091 Serpil2019 ben yapmadım ama duydum onu çok etkiliymiş sakinlestiriyor diyorlar bide yastık içine kese koyanlarda var
Mucizebebek Serpil2019 canım işe yararsa bana yazar mısın ben de alayım çıldırcam yoksa. Bebeğim hiç uyyumuyor🤦🏻♀️
hunilimomm Serpil2019 nerden aldın canım aktardan mi eczaneden mi gece uykusu hiç mi yok benim kızımda öyle geceleri uyumuyor
Deletedmom0091 Serpil2019 lavanta çiçeği aktardan alıp kese içine koyuyorlar Onu da bebek yastığının içine yerleştiriyorlar kokusu yayılıyor öyle duymuştum canım
Mucizebebek Serpil2019 süper olur vallla kafayı yemek üzereym yoksa🤦🏻♀️ Gurbetteym kimsem yok eşimden başka tek destekçim eşim allah razı olsn ondan valla onun desteği olmasa ben tuvalete bile gdemicem gerisini sen düşün🤷🏻♀️
Serpil2019 wafflee_42 sana yanlış bilgi vermek istemem ben şimdi aldım valla 7,5 aylık sen sor 1 ay kullanılır mı diye
Minigimgeldi Serpil2019 yastık yoksa yatağına yapsak olur mu ki ben de denesem kızım 6 ay 24 günlük bir de ne her gün mü damlatmalıyız