Sahrabalam Doğduğundan beri hep beslenme sorunu vardı 15 . Ayına kadar ek gıdayı reddetti şimdi ölüm zulüm yiyor akşamları pilav köfte vs yapıyorum makarna iste elle yenebilecek şeyler yok ya yok asla yemiyor çiğner atar iki tane patates kızartması yer daha da ağzını açmaz bende kemik suyuna yada kıymalı sebze çorbası yapmıyorum mecbur gece tok tutması için içine de tam buğday ekmeği doğrayıp yediriyorum benim çocuğum ne zaman bizler gibi pilav et işte o an yemekte ne varsa yiyecek yıprandım ben ya tüm değerleri normal b12 kan değeri çinko vs hepsi olması gereken gibi ama bir türlü yemiyor
baykuskiz_ Sahrabalam yemeyen cocuk yemiyor bacim. Kuzenimin oglunda gordum ben bunu. 6 yaşına geldi hala yemiyor. 2 kasik zorla ne yedirebilirlerse. Yarim kase corba icse bsyram ediyorlar
Haydinn Sahrabalam ah ah aynı bizde kızım 20 aylık zorla ağzına birşey sokuyorum vallahi yemeyen zor argivit classic iştah açıcı şurup doktora sormuştum sizde bir danışın isterseniz bizde fark etti bu ara kullanmıyorum sadece ama faydasını gördüm
ipekbocegimmm Sahrabalam benim kızımı anlattınız sanki. 23 aylık suan benimki de asla ne yapsam yemiyor sabah kahvaltıda bi lokma bile yemedi. Öğlen çorba yaptım bi kaç kaşık ondan içti çok az yiyor ne yapcam ben de bilmiyorum yemekten kalkıyoruz yemedi ne yapsam yer diye düşünmekten bıktım
Sahrabalam Haydinn kullandım neler kullanmadık ki keçiboynuzu özü argivit ımmun44 neler neler faydasız
Sahrabalam ipekbocegimmm hayır üstüne yetmiyormuş gibi kayınvalidemler alıştır yesin sanki ben istemiyorum çeşit çeşit yemekler varken çorba içine doğranmış ekmeği yemesini çok istiyorum sanki
Hale0108 Sahrabalam merhaba benim bebeğimde çok uzun zamandır beslenme problemi var 8 aylık olucak 4 aydır var sorun siz başından beri demişsiniz Ya 15 aylığa kadar nasıl beslendi her şeyi yapmışsınızdır mutlaka ben çözüm bulamadım düzelmezse diye çok korkuyorum
kubr_pak Sahrabalam Valla benim kızım da aynıydı, hiç bir şey yemiyordu, sadece mama içiyordu, doktorumuz dynavit linkizid ve mollers önerdi, onlar sayesinde şu an herşeydsn yiyor mamayı ve biberonu tamamen bıraktık 2 ay içinde, kızım 22.5 aylık şu an
MevaninMelegi kubr_pak tahlil vs yaptırdınızmı acaba ilaç gibimi yoksa vitamin mi bilmediğim için soruyorum
kubr_pak MevaninMelegi Vitamin, ilaç değil özel satılıyor sabah dynavit yarım tatlı kaşığı, akşam da mollers yarım tatlı kaşığı veriyorum, çok faydasını gördüm, tüm vitaminleri denemiş biri olarak sadece bunlar fayda etti çok şükür
MevaninMelegi kubr_pak ben hiç vitamin vs kullanmadım yemesi çok çok kötü değil ama çok zor o yüzden en azından destekleyici bişey kullanmak istiyorum bunları araştırıcam möllers balık yağı değilmi kapsül ve şurup şeklinde gördüm trendyolda şurup kullandınız sanırım
kubr_pak MevaninMelegi Bizimki hiç yemiyordu, doktorumuz önerdi çok memnun kaldık, evet mollers şurup, balık yağı olarak kullandık tadı felan da çok güzel her gün vermeseniz bile 2-3 günde bir verseniz de olur