Belinaytuana Kızlar eşim İranlı şuan gümrükte kapikoy Van tarafinda eşimin pasaportunun bitmesine dört buçuk ay var kimisi geçer kimisi en az 6 ay olması lazım diyor bilenler bana yardımcı olabilirim kafam allak bullak oldu
Belinaytuana Belinaytuana Allah aşkına bana yardımcı olun 9 ay sonra birbirimizi görecektik küsmuştuk 🥺
Belinaytuana Lululi ElifMinel Geceperisi ElifMinel sadeturkvatandasi mavigiller Ikicocukbiranne tatlibiranneo EmirMom kızlar sabahtan beri ulaşamiyordum eşime az önce internetleri geldi ulaştık konustuk Türkiye’ye giriş yapmış 10 gün süre vermişler ona pasaportu yenilemek için bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınız için teşekurler ❤️🥰🥰🥰
Belinaytuana ElifMinel inşallah canım inşallah İran kanunu da var eşinize sorabilir misiniz acaba bilgisi varmiymis
Belinaytuana sadeturkvatandasi açamiyor internetini haber bile alamıyorum tekrar geri dönmesini de istemiyorum orada bayram var tam 25 gün tatil ve internet olmayacak
Belinaytuana İnternetlerde çekmiyor normal de arayamiyirm 😭😭 çıkabilirim ara sıra gelip internet birşey yazmadan yine kapaniuor
tatlibiranneo Belinaytuana neden dönmesini istemiyorsunuz çok karışık hiç anlamadım ama üstte kalsın yani eve geliyor değil mi eşiniz İran’dan Türkiye’ye geçecek doğru mu anladım
Belinaytuana Şuan orada bayram olacak geri dönerse sıkıntı bizim nikahimiz var nikah cuzdanimizi bile var