Murataleyna1406 Kızlar bebeklerinize ciğeri ne zaman verdiniz ?hangi ciğeri verdiniz? Ve nasıl yaptınız çok soru sordum ama bebeğime ciğer yedirmek istiyorum ama ne zaman verilir bilmiyorum
mervemir- Murataleyna1406 ben 1 yaşından sonra vermiştim, normal kuşbaşı doğrarıp biber soğan ve domates le birlikte pişriyorum yumuşacık çok güzel oluyor benim oğlum çok sever ☺️
MoRella Murataleyna1406 Ciğeri 8 aylıktan itibaren verdim. İlk başlarda haşlayarak verdim sonra bebek salçası ve soğanla pişirerek verdim. Ancak şu an gündemde şap hastalığı var kırmızı et ve türevlerinden uzak durmanızı öneririm.
Murataleyna1406 mervemir- bebeğim 11 ay 19 günlük 1 yaşını mi beklemeliyim? Hangi ciğer verdiniz bu arada
kitapkurdubebeninanasi Murataleyna1406 9. Aydan itibaren önce çorba şeklinde verdim sonra da bizim yediğimiz şekilde yemeye alıştı ciğer tava ciğer sote şiş kendimize nasıl yaparsak o da yer. Kuzu ciğeri dana ciğeri hangisi denk gelirse. Çorbası icin hastalanmayancocuk sayfasına bakmanızı öneririm ne kadar faydası olduğunu ordan okumustum
Deletedmom_112 Murataleyna1406 10. Aydan sonra soteleyerek veya tava da pişirerek dana, kuzu ve tavuk ciğeri verdim. Özellikle tavuk ciğerini çok seviyor.