okuyor Günün aktivitesi Toz alma Harika Haftalar kitabında önerilmişti. Islak mendil ile mama sandalyesinin tepsisini sildi. Önce ben gösterdim. Sonra bıraktım o yaptı. Silerken de sil sil sil sil diye tempo tuttum. Silme şarkısı uydurup söyledim. Pırıl pırıl oldu 😄
Aslicamm okuyor ay ben de yazcaktim bunu bugün dün mama sandalyesini bugün de yerleri sildirdim 😂 çamaşır makinasndan kıyafetleri cekistirdi çıkardık birlikte, kuruyan kıyafetler için de kurutma askısının altına koydum sarkanları çekiştirip verdi katladim bi de dün top havuzu geldi bi arkadaşımızdan bol bol top aktarma oynadık havuzdan evdeki tüm boş kaplara koydurdum
okuyor Beybisibeybisi link paylaşımı yasak. 🙈 Trendyol ve hepsiburadadan kullanıcı yorumlarına bakarak seçmeye çalıştım. Puanlara ve yorumlara bakabilirsiniz. Ben arkadaşı perdeli bir model bakıyorum. Ama bulamazsam perdesiz alicam
Aslicamm Oğlum bi haftadır işaret parmağıyla istediği şeyleri göstermeye başladı açıkçası bu benim için önemliydi bi kaç aydır işaret parmağını izole edebileceği şeyler yapıyoduk bu sayede iletişimimiz arttı istediği şeyleri az çok anlayabiliyorum artık. Tek dezavantajı gözü hep yukarlarda güvenlik için yukarı aldığımız ne varsa hepsini işaret edip istiyo 😂
Alya-Sena okuyor ya sizin 9 aya etkinlig postunuzu bulamadim etiketlermsnz beni baya fayda sagliyor bana bu paylasmlarnz
Aslicamm Farklı boyut ve dokulardaki ponponlari tüy toplama rulosuna yapıştırdım. Önce onlari söktü bi kaba doldurduk sonra kaptan kaba aktarma yapmaya çalıştık. Bazen de ponponlari alıp kaçmaya çalıştı al ver yaptık :)
okuyor Geometrik eşleştirme yumurtalarını bugün ilk kez birleştirebildi. Yuvarlak olanı birleştiriyor 🤩
Aslicamm Bunu daha önce atmıştım sanırım, yaklasik bi aydır yapıyoduk her çorap giydigimde bu ayak, bu çorap, ayağıma çorap giyiyorum vs diyodum ona giydirirken de aynı şekilde. Bugün çoraplarını alınca ayağına götürdü sanırım artik öğrendi 😅
Aslicamm Bu da 10. Ay etkinliğiydi ama hala yapıyoruz mutfakta salonda dolap kapaklarında çekmecelerinde de yapıyoruz :)
okuyor Dün bulaşık makinasini bosaltirken babasına yardim etmeye başladı. Kaseleri tek tek çıkartıp babasına veriyor. 🤩