Kadirin_annesi39 benim kızımda 4 ay 21 günlük gündüz uykularımız hiç yok denilecek kadar az 10-15 dk en uzun uyuma süresi memeyi çok seviyor memede uyumayı falan uyanık olduğunda sabahsa günaydın deyip yanıma alıyorum öpüp kokluyorum yüzümle oynamayı sacımı çekmeyi seviyor kahkaha atıyor bunları yaparken spor yaptırıyorum çok hoşuna gidiyor ayna karşısında kendisine baktırıyorum ve kendisine onu tanıtıyorum örneğin Nisa Arya’nın gözü nerdeymiş?? Gösterip buradaymış diyorum hoşuna gidiyor kendisine bakması hava güzelse balkona çıkartıyorum güneşe yada dışarı mahallede 2 tur atıyoruz dışarıyı çok seviyor evdeyken kitapları var onlara bakmayı çok seviyor hayvanlar kitabında bazı hayvanların taklitlerini yapıyorum hangi hayvanın olduğunu söylüyorum şarkı söylüyorum bazen uyduruyorum ona bile mutlu mutlu tepkiler veriyor cee— ee oynuyoruz çok seviyor ayaklarını tanıtmaya başladım altını her açtığımda çoraplarını çıkartıyorum ve bunlar senin ayaklakların diyorum ağzına götürünce gülüyor elleriyle tutmasını sağlıyorum kısa aralıklı yüz üstü yatırıyorum yastığa koyunca geri geri gidiyor , oyuncaklarıyla oynamayı seviyor ya oyun halısına yada anakucagına koyuyorum oynuyor bunun gibi birçok şey yapıyorum biraz uzun oldu sanırım 🙈ama güzel aktiviteler yapılabiliyor ve tepkilerine herkes hayran kalıyor gelişimini doktorlar çok beğeniyor takipli 2 doktorumuz var