Buglemisss 50 günlük bebeğim 2 gündür kaka yapmadı kendini sıkıyor o kadar gelmiyor masaj yaptım hareket ettirdim gelmiyor sürekli ağlıyor başka bir yöntemi olan var mı
beyzagl444 Buglemisss normal benimki 16 gün yapmamıştı.Doktor karısmayin kendi düzenini oluşturacak demisti. sütüne zeytinyağı damlat, poposunu cubukla uyar. ebe bana cok zorda kalırsan fitil koy biraz ise yarar demisti ama denemedim.
teachermom07 Buglemisss kendi yediklerinize de dikkat etmelisiniz . Çok karbonhidrat ile beslenip az su içiyorsanız . Emen bebekler kabız olabiliyor
Bety2 Buglemisss bizimde öyleydi saf zeytinyağı çay kaşığı vermiştim sabahları . Bi dönemde lavma yapmıştık mecburiyetten kendini sıkıyordu çünkü
Ozge_5555 Buglemisss sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 güne kadar yapmaması normalmiş bnm kide 8 yada 9 üncü gün yapmıştı bir keresinde gazı da vardı gaz damlası verdim gazı ile birlikte kakasıni da yapmıştı
Att_mine 2 gün normal 10 güne kadar normal belki sadece gazı vardır anüsü zeytinyağlı kulak çöpü ile etrafına masaj yaparak uyar içine değil etrafına
Buglemisss teachermom07 aslında çok dikkat ediyorum günde.2 buçuk 3 litre.suyumu ihmal etmiyorum sürekli de sıvı olarak besleniyorum ama.anlamadim