Cicisler Kızlar bu mağza evine yakın olan var mı vücut spreyleri 269 TL düşmüş yarın son günmüş internet sitesinde tükenmiş eğer evine yakın olan varsa banada alabilir mi parasını gönderim kargolara bilirseniz sevinirim
DarkSwan Cicisler 20 dakika önce katılıp, en yakın arkadaşından bir şey istiyormuş gibi yazmanı neye borçlusun? 😀
BelaCivciv Cicisler İşte millet de salak değil, niye tanımadığı biri için ekstra bir şey alsın da sonra onu satsın🙄
Cicisler BelaCivciv zaten özellikle git demiyoruz giden olursa gerekirse ibana atarım sıkıntı yok Bukadar size dert olmasın
BelaCivciv Cicisler Niye dert edeyim ki😂 Saçma buldum, bulursanız yapın. Ama dolandırıcı havası aldım sizden günah almıyım ama🙄
DarkSwan Cicisler Yani ben en en en yakın arkadaşıma bile, “sen al, parasını vereyim.” demeye çekinirim. Zor durumda kaldıysam eğer söylerim. Kim neden, niçin size güvensin? Ya da siz neden güvenesiniz? Kargoya salatalık koysa gönderse ne yapacaksınız?
Cicisler BelaCivciv dolandırıcı derken siz benimle bu şekilde konuşmaSınız kimseye zorla almdemiyorum rica ediyorum eğer gidicek olan varsa diyorum
Cicisler DarkSwan sonuç olarak kargoda tel adres herşey yazıyor. En kötüsü gardolap uygulamasından satın alır gibi alırım
BelaCivciv Cicisler Hesabı açalı yarım saat olmuş, gelmişsiniz direkt böyle bir istekte bulunuyorsunuz. Parayı alıp size ürünü gönderecekleri ne malum veya sizin parayı atacağınız ne belli? Kim niye güvensin ya bu devirde, umarım güvenen olmaz sonra burada dolandırıldım postu açarlar mazallah
Cicisler DarkSwan heryerimiz değil işte en yakın mağza bana 2 saat çocuklada zor giden olursa diye rica ettim kendi aracımızda yok hava yağmurlu