Mervemrahtaha Kızlar bebegim 2 aylık emziremiyorum doğduğundan beri mama veriyorum başta aptamil kullaniyoduk 1 haftadir sma kullanmaya başladık fakat bu kezde çok kusmaya başladı, bu durum normalmi bilmiyorum yoksa tekrar aptamilemi dönsek bilemedim bebelac Gold u öneren de var sizler hangisini önerirsiniz
MuhammedAmine Mervemrahtaha bebelac gold kullanıyorum çok çok memnunum gaz kabızlık kusma problemlerimizi minimuma indirdi
Mervemrahtaha Mete_moms Aptamil kabız yapıyor diye sma ya gecmistik gaz problemimiz azaldı aslinda mama değiştirdikten sonra ama çok kusmaya başladı hipp de bütçemizi aşıyor maalesef
Mete_moms Mervemrahtaha anladım canım bebekten bebege degişiyor tabi bizede doktorumuz önermişti prematüre benim oğlum sindirimi en rahat bu demişti gerçektende öyle oldu diğerlerinde gerçekten çok gaz sorunu yaşamıştık
Mervemrahtaha Mete_moms evet benim oğlumda prematüre doğdu canım 0 kullaniyoduk aptamilde 2 e gecebilirsiniz demişti doktorum sordum sma da kullanabilirsiniz demişti ama dedigin gibi bebekten bebeğe degisiyor herhalde.
drysf Wala doğdğnda 3kg 450gramdı 1 ay sonra götürdüm 4kg 800 geldi ama benim emiyoda ama sütüm öyle çok yok yani 😕
drysf Mervemrahtaha ayy üzüldüm yaa 😕 bol bol sıvı alsaydın dewam etseydin emzirmeye öyle öyle gelir inşallah yaa
Mervemrahtaha sila Aptamil kabızlık ve gaz yaptı sma ya geçtikten sonra gaz ve kabızlık sorunumuz azaldi ama kusmaya başladı bu kezde bi bitince Bebelac gold denemeyi düşünüyorum bende
Yldzmom Ya benim kızım da 4 aylık mama başlayacağız ama iki mamanın ikisini de red etti şimdi denemeye mi devam etmem lazım ya da ara mı vermem gerekşr bilemedim
FeYza_123 Aptamil kullandık gaz ve ishal yaptı bebelac gold kullandık gaz yaptı şimdi evolvia kullanıyorum ve çok memnunum
denizcinar ben doğrduğundan beri aptamil kullanıyorum aptamil anne sütüne en yakın mama. şeker içermiyor. içinde prebiyotik lifler var, bağışıklığı destekliyor, aptamili tek geçerim
nurcanco yerinizde olsam aptamile dönerdim içerik olarak smadan çok daha iyi bir mama iyi de geliyorsa bir sıkıntısı yoksa boşuna düzenini bozmayın. çok mama değiştirmeyi de önermiyor doktorlar
Mervemrahtaha nurcanco evet haklısınız ama kabızlık ve gaz sorunu olduğu için değiştirdim bende böyle olacağını bilemedim 😔