Merhaba Anneler, kızım 8,5 aylık ve kabız oldu, baya da 💩 çıktı fakat çıkarken az birşey kan çıktı biraz korktum öyle görünce acaba zorlandığı için mı böyle oldu?
Ve kızım sürekli kabız oluyor en fazla 2 gün sürüyor her ayda 1 kere kabız oluyor normal mı acaba bu?
Fatma23 büyük ihtimal sert bir şekilde yaptığı için kan görmüşsünüzdür
Fatma23 ek gidalarina çay kaşığı ile zeytinyağı ekleyin ve bol bol su içmeye teşvik edin. Bağırsaklarını biraz olsun rahatlatır
Fatma23 Makat çatlağı olabilir büyük ihtimal ama alerjide olabilir doktora gösterin mutlaka ihmal etmeyin 🙏🏻
Üste kalsın
2 gün önce bende aynı şeyi yaşadım. Benim kızım 3.5 aylık kakasinda kan gördüm süt alerjisimi var yoksa başka bişey mi anlamadım kafama çok takıldı
AsyaMYk sadece emen bir bebekse süt alerjisi olabilir. Çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Doktora danışmanızı tavsiye ederim
Eda1414 eşimde öyle söyledi Islan mendille bastırmaya çalıştım ve baya sertti
Esraerdemserin öyle yapacan artık teşekkür ederim 🙏
Esraerdemserin Emzirmiyorum maalesef, sadece Mama ve ek gıda alıyor, ekgıdada yeni birşey vermedim ondan olacağını sanmıyorum
Fatma23 benim kızım da sürekli kabiz oluyordu kuzu kakasi gibi yapıyordu sürekli ıkınıyordu doktorumuz dulcosoft önerdi ve çok rahat kıvamlı bir şekilde yapmaya başladı 6 aylıktan büyükse bebeğiniz kullanabilirsiniz ayrıca poposu çatlamasın diye krem kullanmanızı tavsiye ederim
Fatma23 zeytin yağı bizde hiç bir şekilde fayda etmiyordu su da çok içmesine rağmen hiç bir fayda etmedi en son çareyi dulsocofta bulduk
Eda1414 benim kızım ayda bir mutlaka oluyor ama o da en fazla 2 gün sürer artık zeytinyağından mı kaynaklı yoksa değil mı bilmiyorum gerçi her zaman da Zeytinyağı vermiyorum o yüzden artık fayda ediyor mu etmiyormu diye bilmiyorum ama sık sık Kabız olması bi sorun mu sizce?..
Fatma23 benim kızım katı gıda beslendiği için oluyor tahlilleri yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı genellikle mama içiyor o da kabiz yanıyor sebze çorba tüketmiyor sevmediği için o da kabiz yapıyor
Olurolur makat çatlağı dıştan belli olur mu??