Betul7140 Kızlar ertesi gün hapı kullanan varmı sağlık ocağındaki hemşire önerdi bana ilişkiye girdğin zamanlarda yutarsan gebelik önlenir dedi düzenli kullanmaya gerek yok dedi varmı öyle hap cidden sadece ozamanlar yutabileceğim 4 ay oldu doğum yapalı 2 kere adet oldum daha olmadım gecikti 5 gün 😒
fatima Betul7140 Benim bildiğim emzirme yapılmıyor ama sonrasında yani hapı aldıktan sonra birkaç saat emzirilmiyor siz emziriyor musunuz bebeğinizi?
fatima Betul7140 doğumdan sonra gecikme olması çok normal heleki ertesi gün haplarında gecikme ertelenebiliyor Buda çok normal karşılanıyor aklınıza gebelik gelmesin hemen 🌸
1bocek1cicekannesi Betul7140 canım benim oglan ertesi gün hapını kullanmama rağmen oldu Senede bir iki defa kullan fazlası hormonlarda değişmeler yapıyor. Zaten ilaç 60 tl her korunmasız ilişkide alırsan bütçen de sarsılır bi de bebegin mama alıyormuş
Yigitkomuz_ Betul7140 eminmisin canım o her zaman kullanılamıyor senede 2 kere falan normali ve geçen sene aldiğimda tek sadece 1 tane hap 80 tl di günlük hap falan mı dedi acaba mesela ben carezette kullanıyorum
fatima Betul7140 Anladım canım evet bu şekilde korunanlarda var sakıncası olduğunu ben de düşünmüyorum eğer emzirmiyorsanız sıkıntı yoktur gecikme olması da çok normal
Betul7140 fatima drek hamilemiyim diyorum şuan hiçbir belirti yok hasta olmam için 😁 teşekürler canım
Betul7140 1bocek1cicekannesi canım zaten korunuyorum ama onuda içiyim yinede diye tek bitane hapmı 60 tl kutu halindemi
MayneymisAltintop Ertesi gün hapı ayda 1 defadan fazla kullanılmaz . Ebe nasıl önerdi size anlamıyorum. Emzirmiyorsanız sağlık ocağı hap veriyormuş yada doktorum yasmin önerdi. Ertesi gün hapı çok ağır bir hap mecbur kalmadıkça kullanılmaz
Sin21 Betul7140 ertesi gün hapı korunma yöntemi değil bunu ebe nasıl önerir. Sadece korunmasız ilişkiden sonra içilebilir o da çok sık değil sene de en fazla 2-3. Baya ağır ve ciddem düzen bozan haplar Bunlar
Seyma_recep_omurhan Betul7140 ertesi gün hapı İlk kullanımdan sonra diğer kullanımlarda koruyuculuğu azaltıyor Yani sürekli kullanabileceğiniz bir korunma türü değil
Mom0363 Ertesi gün hapı çok mecbur kalınan durumlarda alınmalı. Asla bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı. Hormonları alt üst eden bir hap. Bir kere kullanmak zorunda kaldım, çok fazla yan etkisini gördüm.
Mom0363 GizemElf Merhaba. Yeni fark ettim kusura bakmayın 😌 Ara kanama, şiddetli baş ağrısı ve halsizlik… Bu üç yan etki beni mahvetti. Çok mecbur kalınmadıkça kimseye tavsiye etmiyorum..,
Mom0363 GizemElf Kişiden kişiye değişebiliyor tabi. Öyle çok ki yan etkisi. Sizin yaşadıklarınız da zordur eminim. Bir süre sonra şikayetleriniz geçecek tabi. Ama geçene kadar zor oluyor bayağı… Geçmiş olsun