Saadet1 1aylık bebegızle neler yapıyorsunuz? Uyanıklık suresı nasıl? Kac cc mama/anne sütü alıyor ? Yeni anneyim , tecburlerinizi paylaşır mısınız?
Elfgrn Saadet1 bizde 25 günlük olucaz bırazdan belli olmuyor suanlik bazrn sabaha kadar gözler açık bazen sadece aciktiginda uyanıyor geceleri gündüzleri de öyle genelde uyku halinde ama şu son günlerde uyanıklık süresi arttı sağ göğüsümü red ediyor soldan veriyorym genelde artı mama desteği sağlıyorum mama CC de değişiyor 60-90 arası içiyor bazen daha az içiyor bu son günlerde hepsi birbirine girdi o yüzden net birşey diyemiyorum uyanınca 2 3 saat uyumuyor mesela sabahladdigini biliyorum sesler çıkarıyor sürekli oda uyutmuyor bişey olacak korkusuna
N-Annesi Burda bekliyim bende :)) Bizde 1 aylığız, kolik bir bebeğim var geceleri uyanığız gündüzleri çoğu zaman uykuda normalde 2-3 saatte bir kaldırıyor besliyordum fakat bunu kesmeye başladım. Anne sütü ve mama destekli gidiyoruz 2 cc şeklinde :)
Saadet1 Uyanıklığı nasıl ? Bızım bebe beslenıp beslenıp uyuyor normal mı ? Uyanık olduğu zamanlarda ağlıyor 🤷🏻♀️
N-Annesi Sabahları hep uykuda belki 1-2 saat bakınır biraz sonra yine uyku. Geceleri de çok aktifiz uyanık ve ağlamaklı maalesef bu da çok yoruyor 🥹