Senem1234 Merhaba hanımlar kızımın küçük kıyafetleri temiz sorunsuz olanları satıyorum. Fiyatları beraber karar verelim istedim. Birwzdan bilgileri yükleyeceğim.
Asyaninannesi__ Senem1234 kırmızı tulum, lacivert tulum, lcw elbise, Kirazlı elbise, lcw sweat ve elbise, e bebek taytlı takım, fisher price tütülü takım bunların hepsi ne kadar acaba
Oglumm_ Senem1234 gerçekten sağolun yaa, valla normalde bu ikinci el satılan eşyaları mahfedip satmaya çalışıyorlar, sizinkiler gayet güzel ve temiz duruyor, Alacaklara hayırlı olsun şimdiden
Senem1234 Asyaninannesi__ tütülü takım , taytlı takım , sweatlı elbise ve pembe uzun kollu elbiseyi verebilirim 200 liraya isterseniz
AselinAnnesiiiiiiiii Senem1234 Benim kızım 5 aylık 9-12 aylık oluyo tabi biraz bol oluyo rahat oluyo bunlarda öyle dimi ? Almak istersem nasıl gönderim sağlıyorsunuz ?
Senem1234 AselinAnnesiiiiiiiii kuzulu olan hariç diğerleri e bebek. Benim kızım 14-15 aylık olana kadar rahat giydi. İstanbul maltepe civarındayım elden alabilirsiniz. Yada karşı ödemeli kargo gönderebilirim. Yada 2. El uygulamadan alabilirsiniz.