Duygudikicidkc Kızlar selam kullanıp memnun kaldığınız sütyen markası var mı sıkmayan rahat geçen pentiden aldım berbat rahatsız 😟
Seyma_29_ Duygudikicidkc ben yeni pentiden aldım lol up memnunum ama daha önce lotus olanını almıştım o çok rahatsız etmişti beni
MavisimMavilendimm melodika kız nerdesin sennnn? Sabahtan beri senin için post bile açtım gelmedin. Yoğurt yapacaktın mayalandı mı dün geceden beri senin yoğurdunu düşünüyorum tuttu mu bacım?😃
Seyma_29_ Duygudikicidkc lotus olanın içinde şeffaf kaydırmaz bant diyim vücudu tutan hem o çok rahatsız etti hemde koltuk altı kısmına gelen yer aşırı sert koluma battı benim hiç sevemedim oyüzden
Duygudikicidkc Seyma_29_ hah aynen benimki o ozaman koltuk altıma geliyor ve sert askıları da düşüp duruyor
Laden Duygudikicidkc suweni o kadar övüyorlardı ki gittim iki tane aldım. Toparlayıcı olanlardan. Almayın sakın😁
MavisimMavilendimm Duygudikicidkc Valla durumun iyi ise direkt Victoria sekretin ürünlerini al hem kaliteli hem şık hem seksi diğer ürünler hepsi rahatsız edici😒
2bebelianne Duygudikicidkc Kom serena yıllardır kullanırım yok gibi ama var küçük gösteriyor ayrıca çok çok rahat tavsiye ederim