Ymnmummy glfzltt kapril lasix ve aldacton kullandık uzun süre, şu an sadece aldacton kullanıyoruz. Doktorumuz Taner Yavuz, bir hastanede çalışıyor mu bilmiyorum. Biz kliniğine gidiyoruz.
Teachermom8 Leblebi_tanesii kaç mmdi acaba delik Bizde iki delik var ilk ay kontrolünde hala boyutlarının aynı olduğunu öğrendik. Gerileme olmaması üzdü ama insallah diğer ay kapanmaya başlamış olur
Leblebi_tanesii Teachermom8 4-5 mm bizde de iki taneydi doğduğunda öğrendik. 3. Ay kapandı ikisi de çok şükür . Her bebeğin gelişimi vs. farklıdır bunun için de geçerli merak etmeyin yavaş yavaş kapanır üzülmeyin kontrolleri aksatmayın gözlemleyin bebeğinizi pozitif düşünğn. Bize ilk önce kapril verdiler bir hafta kadar kullandık daha sonra doktorlar kullanmaya gerek yok dedi bıraktık ilacı kapandığını öğrendik ilk kontrolde. Diğer arkadaşlara dediğim gibi belki beslemeyle de alakalı olabilir kilo alınca toparlamış olabilir
Ymnmummy glfzltt yukarıda yazmıştım, 6 ayda küçülmeye başladı. Bir sonraki kontrolümüz yaşında olacak.
Ymnmummy glfzltt bizimki outlet tip, en zor kapanan türü sanırım. İyi düşünün mutlaka güzel haberler alacaksınız🙏🏻
glfzltt Ymnmummy biz Ankara başkentte prof dr Kürşat tokele gidiyoruz ama istanbulda ender ödemiş varmış vsd alanında çok iyi ben bir de ona götürmek istiyorum havalar biraz daha güzel olunca
Ymnmummy Prensimm başka hiç bir sıkıntısı yoktu çok şükür. Gayet sağlıklı doğdu. Kalbindeki deliğinde yaşındaki kontrolde kapandığını öğrendik☺️
Prensimm Ymnmummy Allahım darısını bize nasip etsin inşallah biz hamileyken ögrendik delik var diye down sendromu bebeklerde de gözükebiliyomus ondan biraz korkuyoruz. Siz hamileyken mi acaba öğrendiniz deliği
Esm27 Ymnmummy geçmiş olsun. Bebeğinizin kilo alma durumu nasıldı kapanana kadar? İlaç kullandınız mı hiç ?
Ymnmummy Esm27 kilo alımı normaldi çok şükür. Zaten kilo alırsa deliğin kapanacağını söylüyordu doktorlar. Bende elimden geleni yaptım. 1 yaşına kadar ilaç kullandık sonra çok şükür kendiliğinden kapandı ve bıraktık.