UET35_ Kızlar hayırlı akşamlar Oğlum ilk dişini çıkartıyor CALGEL jeli nasıl iyi gelir mi ? Kullananlar yardımcı olabilir mi 🙏
Baakpnr- UET35_ önermiyorlar ama ben kullanıyorum malesef ve sanırım baya işe yarıyor bir de tedagil diş granülü kullanıyoruz ben bunları kullandığımda kızım gece uyanmıyor hani rahat uyuyor ama gün içinde mızmızlıgına etki etmiyor
Selin1234 UET35_ ben kullandım ama bitkisel olsun diyorsan zeytinyağı ile karanfil i kullan o daha etkili
Kaynana-elti-gorumce UET35_ ben tetagil kullanıyordum ama baktım çok bir faydası yok artık kullanmıyorum sadece gece yatmadan carpol veriyorum eğer çok agrisi varsa sürekli olmamak kaydıyla
_YanakReisinAnnesii Baakpnr- jeli kendiniz de denediniz mi hiç, çok uyuşturuyor o yüzden güzel uyuyordur benimki de öyleydi 😂 ilk azılarını çıkarırken birkaç kere uyku öncesi kullandık çocuğum hemen uyuyordu ağzı çenesi uyuşuyormuş meğer diş acısını bırak ağzını bile hissetmiyormus 😬😂
Baakpnr- _YanakReisinAnnesii evet denedim 🥰 ya hiç istemeyerek veriyorum malesef biz 4 azıyı aynı anda çıkardık ve şimdi onlar uzamadan 3 köpek dişi geliyor 😂
_YanakReisinAnnesii Baakpnr- eyvaah 😬 en zor çıkanlar zaten azı ve köpek dişleri ama hangisi daha zor dersen kesinlikle köpek dişleri 😬 Benim oğlum 10 aylıkken 4 azı dişini birden çıkardı 😬 14-15 aylık gibi de 4 köpek dişini 😬 ölmedik ama baya baya süründük 😂
Baakpnr- _YanakReisinAnnesii evet canım köpek dişleri galiba en zorları azılarda ağlamamıştı ya da ne bileyim deli danalar gibi bağırmıyordu köpek dişlerde böyle 😂 patladı patlayacak artık sabır 😂
UET35_ _YanakReisinAnnesii Yaa gelmiş geçmiş ama güzel geçmiş anladığım kadarıyla gözümü korkutmayın lütfen 🥹😂
UET35_ Baakpnr- Hadi hayırlısı bakalım umarım sağlıklı bir süreç olur sonrası için kolay gelsin güzel anne 🎈❤️ ( hepimize)
_YanakReisinAnnesii Baakpnr- bizimkinin patlaması 1 ayı geçti nerdeyse köpek dişlerde 😬 en azından azılar patlamış onlardan ağrısı olmaz artık 🙏 biz şuan 2. Azılara geçtik galiba yine bi feryat figan 😂
_YanakReisinAnnesii UET35_ biz ne desek boş yaşayınca görürsün ahahah 😍😂😂 kolay kolay gelen inci gibi dişleri olsun inşallah yavrunun 🌺
Haffuse Ilac kullanma taraftari degilim, ama azi disleri ne fena zorluyormus 🥲 Sadrce azi dislerinde kullandim, ve sadece gece surdum..ise yariyor, uykusunu biraz uzatiyor, sakinlesiyor… Gunduz herturlu ilgilenebiliyorum diye hic kullanmadim…
Aslisiydan1 UET35_ iyi geliyo ama her zaman bunu kullanmak doğru değil uyuşturucu özelliği olduğu için hafif huysuzluklarinda tetagil alıp verin baktınız çok fayda etmedi o zaman jel verilmeli 2. Plan jel olmalı demişti doktorumuz
Baakpnr- _YanakReisinAnnesii 2. Azılara geçtik galiba yine bi feryat figan 😂 Allah yardımcınız olsun inşallah canım 🥰